Στο στόχαστρο τον «σαμαρικών» ο Νίκος Δένδιας

Must Read

Οπωσδήποτε οι χειρισμοί του υπουργού εξωτερικών αναφορικά με την κρίση στον Έβρο ήταν εξαιρετικά ατυχείς. Για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο. Παλινωδίες, απόκρυψη της αλήθειας, αυτοδιαψεύσεις και η γνωστή επωδός των fakenews που στην συγκεκριμένη περίπτωση του γύρισε μπούμερανγκ. Τις τελευταίες ώρες όμως, παρότι ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει το θέμα του Έβρου να μείνει χαμηλά, κύκλοι που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έχουν εξαπολύσει σφοδρή επίθεση με στόχο τον Υπουργό Εξωτερικών. Τον χορό τον σέρνει διαδικτυακή ομάδα που ειδικεύεται στο χώρο της προπαγάνδας και το ενδιαφέρον είναι ότι προωθείται από νεαρό βουλευτή ακόμα και σε επιχειρηματίες προς «ενίσχυση».

Με όλα αυτά ο Νίκος Δένδιας βρίσκεται κυριολεκτικά μεταξύ σφύρας και άκμονος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως όσοι βρήκαν ευκαιρία για εσωκομματικά μαχαιρώματα, δίνουν δεκάρα για τον Έβρο και τα εθνικά μας συμφέροντα. Η άλλωστε έχουν βαρύ ιστορικό στην πατριδοκαπηλία και την εθνική μειοδοσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This