Μα γιατί του δίνουν βήμα; Ο «Λουδοβίκος» Άδωνις χλευάζει δημοσιογράφους όταν του μιλάνε για τα λεφτά στα ΜΜΕ! (video)

Must Read

Δεν κρύβει τις εμμονές του ο υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε κάθε ευκαιρία. Και όχι μόνο αυτό… Όσο περνάει ο καιρός «τελειοποιεί» τον ρόλο του αφεντικού που συμπεριφέρεται σε δημοσιογράφους (και όχι μόνο) σα να μιλάει σε υπαλλήλους του.

Σήμερα το πρωί ο κύριος Γεωργιάδης με ύφος 400 καρδιναλίων απαξίωσε για μια ακόμη φορά τους δημόσιας τηλεόρασης και αρνήθηκε με την λογική του… Λουδοβίκου να πει γιατί η κυβέρνηση δεν δίνει στη δημοσιότητα τα ποσά που πήραν τα ΜΜΕ από την καμπάνια των 20.000.000 ευρώ.

Και σα να μην έφτανε αυτό επιτέθηκε σε εκδότη εβδομαδιαίας αντιπολιτευόμενης εφημερίδας λέγοντας ότι «αν η κυβέρνηση έδινε λεφτά σε αυτόν εγώ θα στεναχωριόμουν διότι επί ΣΥΡΙΖΑ μάζεψε όλο το “χαρτί” της κρατικής διαφήμισης».

Ωραία τα λέτε κύριε Υπουργέ! Με την ίδια λογική αν μία επιχείρηση είχε βγάλει λεφτά επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ, να  μην βοηθηθεί από το κράτος, να μην πάρει κάποια επιδότηση, να την στείλετε «στο πυρ το εξώτερον»

Ωραία τα λέτε… αν και το δικό σας «αφεντικό» ο κύριος Μητσοτάκης αλλά λέει μέχρι σήμερα: Ότι θα είστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, οτι θα στηρίξετε όλες τις επιχειρήσεις, όταν πεποίθησή σας είναι η δημοκρατία, οι ίσες ευκαιρίες ή αξιοκρατία και όχι η μικροπολιτική και η εκδικητικότητα…

Μάλλον όταν τα λέει αυτά εσείς είστε πολύ απασχολημένος να περιφέρετε το «υπουργικό» κουστούμι σας από κανάλι σε κανάλι (άλλωστε δικά σας μαγαζιά είναι)!

Δείτε το απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή της «δημόσιας» τηλεόρασης:

https://vimeo.com/429228426

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This