Δευτέρα 14/6/2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε μπροστάρηδες και τους μετανάστες για να χτυπήσει τους χειρισμούς της Κυβέρνησης

Άσυλο, ανοιχτά σύνορα και… σπίτια για όλους ζητούν (για την ώρα!) οι αλλοδαποί που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιώντας συλλαλητήριο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η κυβέρνηση το Μεταναστευτικό!

Στο συλλαλητήριο της περασμένης εβδομάδας, που είχε και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρήθηκε να υιοθετηθεί η επικίνδυνη ρητορική που έχει βυθίσει στην κρίση τις ΗΠΑ, αφού ένα από τα κυρίαρχα συνθήματα ήταν «από την Αθήνα ως την Αμερική – παγκόσμια εξέγερση αντιρατσιστική».

Χρησιμοποιώντας τους μετανάστες ως εργαλείο, κάποιοι επιχείρησαν να ανάψουν και στην Ελλάδα το φιτίλι και δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε το παιχνίδι τους παρέχοντας τη στήριξή του.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε, επίσης, ένας εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης -που είναι μάλιστα και δημοτικός σύμβουλος-, ο οποίος φώναζε στο μικρόφωνο ότι «θα απελάσουμε τον Μητσοτάκη», αποσπώντας τα χειροκροτήματα των αλλοδαπών που φαίνεται ότι επιθυμούν να… απαλλαγούν από τον πρωθυπουργό της χώρας!

Άλλο ένα σύνθημα που κυριάρχησε ήταν «Τι θέλουμε; Χαρτιά! Πότε τα θέλουμε; Τώρα», δείχνοντας ότι δεν ζητούν, αλλά απαιτούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ