Ελληνική Λύση: «Οποιοσδήποτε διάλογος με την Άγκυρα συνιστά πράξη εθνικής μειοδοσίας»

Must Read

Τον κώδωνα του κινδύνου για προσπάθειες εκκίνησης ενός υπόγειου διαλόγου με την Άγκυρα χτυπά η Ελληνική Λύση, μετά και τις δηλώσεις Ακάρ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις «αδιανόητες» -όπως τις χαρακτηρίζει- δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Αμυνας για διάλογο με την Αθήνα, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου τονίζει ότι οποιοσδήποτε διάλογος, σε οποιοδήποτε επίπεδο με την Άγκυρα συνιστά πράξη εθνικής μειοδοσίας.

Δείτε ακόμα: Εριστικός ξανά ο Τούρκος ΥΠΑΜ – «Απαιτεί» από την Ελλάδα να αποφεύγει «τις προκλητικές ενέργειες»!

Οπως τονίζεται σε αυτή, για ακόμη μια φορά η τουρκική πλευρά αποκαλύπτει μυστική διπλωματία σε εξέλιξη με την Αθήνα και σημειώνεται ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να επικαλείται σε κάθε ευκαιρία το Διεθνές Δίκαιο και στην πράξη να το ακυρώνει, προβαίνοντας σε διμερή διάλογο με την Τουρκία, χώρα την οποία χαρακτηρίζει φασιστική.

Ιδιαίτερη έμφαση, πάντως, δίνεται στο γεγονός ότι αυτό αποκρύπτεται από τον ελληνικό λαό αλλά και τους θεσμούς, καθώς -όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση- δεν υπάρχει ουδεμία ενημέρωση στο Κοινοβούλιο και στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Η Ελληνική Λύση για ακόμη μια φορά επαναφέρει την πρότασή της για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Πρόταση η οποία αποτελεί -σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση- την ελάχιστη υποχρέωση της κυβέρνησης απέναντι στον λαό, στην πατρίδα και τη δημοκρατία, ώστε να υπάρχει αρραγές μέτωπο απέναντι στην τουρκική απειλή.

Είναι σαφές πάντως ότι το πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα μετά την αντιπαράθεση του ελληνικού με τον τουρκικό στόλο στο Αιγαίο δεν ευνοεί την οποιαδήποτε προσπάθεια διαλόγου με την Τουρκία. Ειδικά τη στιγμή που τα τουρκικά γεωτρύπανα παραβιάζουν την ΑΟΖ της Κύπρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This