Μήνυμα-εντολή του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα: Συμβιβαστείτε για το Αιγαίο για να ασχοληθούμε ξανά με την οικονομία και την πανδημία! (video)

Must Read

Ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ έχει ως δεδομένους τους συμβιβασμούς της Ελλάδας στα θέματα με την Τουρκία, λέγοντας μάλιστα πως η Κυβέρνηση είναι 100% προσηλωμένη στη διπλωματία και «τους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν» για να λυθούν τα ελληνοτουρκικά!

Μιλώντας στο OPEN, ο Αμερικανός Πρέσβης ουσιαστικά έστειλε μήνυμα… να τελειώνει το ζήτημα για να μπορέσουν όλοι «να ασχοληθούν με την οικονομία και την πανδημία» γιατί, όπως χαρακτηριστικά είπε, «έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο και ενέργεια στις εντάσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο τους τελευταίους περίπου δύο μήνες»!

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν βλέπει ότι η αποκλιμάκωση θα είναι ποτέ δυνατή μεταξύ των δύο χωρών διότι ακόμα περιμένουμε την ανακοίνωση των διερευνητικών επαφών, ο Αμερικανός Πρέσβης απάντησε:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης είναι προσηλωμένοι 100% στη διπλωματική λύση και την σκληρή δουλειά και τους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν προκειμένου να λυθούν αυτά τα ζητήματα με τρόπο που θα επιτρέπει σε όλους να ανακτήσουν τον έλεγχο και να ασχοληθούν με την οικονομία, την πανδημία και την ώθηση στην ευρύτερη περιοχή. Έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο και ενέργεια στις εντάσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο τους τελευταίους περίπου δύο μήνες».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This