Η Ελληνική Λύση για τις «αναίτιες συλλήψεις Ελλήνων πολιτών που έκαναν άτυπη παρέλαση»

Η συμπόρευση της Ελλάδας με τη Γαλλία είναι ύψιστη εθνική ευθύνη, υποστηρίζει ακόμα το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου

Must Read

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση καλωσορίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «στη γραμμή της λογικής», με αφορμή το γεγονός της πρόσκλησης του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας, το 2021, αλλά και καταδικάζει απερίφραστα «τα απαράδεκτα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη, με αναίτιες συλλήψεις Ελλήνων πολιτών που έκαναν “άτυπη παρέλαση” με αυτοκίνητα και δίτροχα τα οποία έφεραν ελληνικές σημαίες».

«Χρειάστηκαν 18 μήνες ώστε ο Πρωθυπουργός να υιοθετήσει τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης, που βασίζονται στο δόγμα της πολιτικής οξυδέρκειας και της πολύπλευρης διπλωματίας. Ευτυχώς, παρά τις ”προσπάθειες” της κυρίας Αγγελοπούλου, ο Ερντογάν θα απουσιάζει», σημειώνει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Παράλληλα, επισημαίνει πως «η συμπόρευση της Ελλάδας με τη Γαλλία, η οποία επιδιώκει την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, είναι ύψιστη εθνική ευθύνη. Καλούμε την κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμπράξει, όπως θα έπρεπε να είχε κάνει και στην άσκηση βέτο κατά των Σκοπίων και της Αλβανίας, όπως επεδίωκε η Γαλλία. Επαναλαμβανόμενα λάθη σε υπαρξιακά για το έθνος θέματα είναι ανεπίτρεπτα» τονίζει η Ελληνική Λύση.

Ταυτόχρονα, καταδίκασε απερίφραστα «τα απαράδεκτα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη, με αναίτιες συλλήψεις Ελλήνων πολιτών που έκαναν “άτυπη παρέλαση” με αυτοκίνητα και δίτροχα τα οποία έφεραν ελληνικές σημαίες. Η Ελληνική Λύση στέκεται δίπλα στους αδίκως συλληφθέντες, παρέχοντας νομική προστασία και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια. Τα τηλέφωνα του κόμματος στη διάθεσή τους για να επικοινωνήσουν άμεσα. Το μόνο που κάνει παρέλαση χωρίς περιορισμούς σήμερα είναι, δυστυχώς, το Oruc Reis» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This