Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ η γιατρός της ΕΡΤ

Άρα μιλάει σαν γιατρός, ή σαν πολιτικός;

Η γιατρός της ΕΡΤ που δήλωνε ότι «οι γιατροί εξοργίζονται όταν χρησιμοποιούνται για αντιπολιτευτικούς σκοπούς», προέκυψε πως ήταν υποψήφια βουλευτής επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία. Όχι ότι ήταν κρυφό, αλλά κουβέντα να γίνεται…

Ο λόγος για τη συντονίστρια διευθύντρια της πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία, Μίνα Γκάγκα, η οποία μίλησε το πρωί στη δημόσια τηλεόραση (ως τι μίλησε, γιατρός ή πολιτικός, θα το κρίνετε εσείς):

Από το 2015 έως το 2019, είπε, το δυναμικό των ιατρών στο Σωτηρία συνεχώς μειωνόταν, ενώ τώρα έχει αυξηθεί αρκετά (απαντώντας και στον Παύλο Πολάκη για τις ΜΕΘ).
Τα παιδιά στα σχολεία δεν κολλάνε και ότι γενικά τα παιδιά δεν είναι εύκολο να κολλήσουν κορωνοϊό, ενώ ούτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς κολλάει ο κορωνοϊός, γιατί δεν έχει σημασία που οι επιβάτες είναι σαν τις σαρδέλες, αφού φορούν τις μάσκες τους.
Επίσης, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο κορωνοϊός κολλάει στα μπαρ και τα εστιατόρια όταν καθόμαστε με τους φίλους μας χωρίς μάσκα και ανταλλάσσουμε σταγονίδια. Επίσης, κολλάει και όταν παίζουμε μπάλα, όπου επίσης ανταλλάσσουμε σταγονίδια.

πηγή: efsyn.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ