Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας χαρακτηρίζει -ουσιαστικά- προδότες τους νέους της, τότε υπάρχει πρόβλημα… (video)

Μια του κλέφτη (ατομική ευθύνη), δυο του κλέφτη (ψεκασμένοι), τρεις (προδοσία) και την κακή του μέρα...

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής και αποδίδοντας ευθύνες για την αποτυχία περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, είπε σε μια αποστροφή του λόγου του: «Δοκιμάσαμε πολλά αμυντικά σχέδια. Η αλήθεια είναι ότι αυτά προδόθηκαν από τη συμπεριφορά κάποιων»… Μάλιστα. Και πως λέγεται αυτός που προδίδει λοιπόν; Προδότης δεν λέγεται; Για όποιον ομιλεί ελληνικά, ναι, έτσι λέγεται.

Άρα λοιπόν, ορίστε. Ο Πρωθυπουργός της χώρας αποκαλεί ουσιαστικά προδότες τους νέους ανθρώπους! «Η βασική αιτία διασποράς του ιού στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη ήταν η διασκέδαση νέων ανθρώπων», είπε στη συνέχεια, σε περίπτωση που είχε κάποιος αμφιβολία.

Το σχετικό απόσπασμα:

«Δοκιμάσαμε πολλά αμυντικά σχέδια. Η αλήθεια είναι ότι αυτά προδόθηκαν από τη συμπεριφορά κάποιων. Να βγούμε επιτέλους εδώ πέρα και να το αναγνωρίσουμε αυτό, να το αναγνωρίσουμε με θάρρος, να μην κλείνουμε το μάτι σε κάποιους οι οποίοι με την ανέντιμη και ανεύθυνη συμπεριφορά τους υπονόμευσαν την υγεία των πολλών.
Ξέρουμε σήμερα ποιες ήταν οι εστίες διασποράς του ιού. Το ξέρουμε. Δεν το λέμε για να στοχοποιήσουμε κάποιον. Το λέμε για να εξηγήσουμε στην κοινωνία ότι αυτές οι συμπεριφορές δημιουργούν πρόβλημα δημόσιας υγείας σε όλους. Και θα ήθελα, σας παρακαλώ πολύ, από όλα τα κόμματα αυτό να το ακούσω σήμερα.
Η βασική αιτία διασποράς του ιού στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη ήταν η διασκέδαση νέων ανθρώπων. Αυτό δεν το λέω ως κριτική. Προφανώς οι νέοι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς σε τέτοιες συμπεριφορές, είναι όμως μια διαπίστωση και αυτό πρέπει να ακουστεί. Γιατί το μόνο που έχω ακούσει από την αντιπολίτευση, είναι μη στοχοποιείτε τους νέους, ωσάν οι νέοι να είναι παντελώς ανεύθυνοι και υπεράνω κριτικής σε αυτήν τη μεγάλη κρίση την οποία αντιμετωπίζουμε. Τα δεδομένα λοιπόν εδώ πέρα είναι ξεκάθαρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This