Δεν κρύβεται πλέον η δυσαρέσκεια των «γαλάζιων» βουλευτών κατά του Γιάννη Βρούτση

Αρκετοί «γαλάζιοι» βουλευτές εκφράζουν ανοιχτά πλέον τη δυσφορία τους

Must Read

«Φουντώνουν» η γκρίνια και τα παράπονα των βουλευτών της Ν.Δ. προς τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση εξαιτίας των δεκάδων χιλιάδων εκκρεμών συντάξεων, κύριων, επικουρικών και εφάπαξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί «γαλάζιοι» βουλευτές εκφράζουν ανοιχτά πλέον τη δυσφορία τους προς την ηγεσία του υπουργείου και λόγω των πρόσφατων σοκαριστικών στοιχείων που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις χιλιάδες εν αναμονή αιτήσεις συνταξιοδότησης, αλλά και εξαιτίας της… καραντίνας.

Κι όμως, δεκάδες είναι τα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης που βρίσκονται αυτές τις εβδομάδες στα χωριά και τις περιφέρειες τους λόγω του lockdown όπου και γίνονται καθημερινά αποδέκτες των έντονων διαμαρτυριών των πολιτών και κυρίως όσων περιμένουν την έκδοση της σύνταξής τους, τις οποίες και με τη σειρά τους μεταφέρουν στον Γιάννη Βρούτση.

Αυτή είναι η πηγή, σύμφωνα με κοινοβουλευτικά πηγαδάκια, της δυσαρέσκειας και της βουλευτού Θεσσαλονίκης Άννας Ευθυμίου, η οποία άφησε σαφέστατες αιχμές προς τον υπουργό, που απουσίαζε για δεύτερη συνεχή ημέρα από τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών στη Βουλή.

«Διαπιστώνω ότι ούτε και στην κατ’ άρθρο συζήτηση ούτε και σήμερα είναι παρών, επομένως επιφυλάσσομαι για τα ερωτήματα αυτά. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να πάρω τις απαντήσεις που χρειάζονται όχι για μένα, αλλά για να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις στους ασφαλισμένους» όπως σημείωσε με νόημα η Άννα Ευθυμίου, αναφερόμενη στον Γιάννη Βρούτση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This