Τρίτη 3/8/2021

Άφωνη η Βουλή με την εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου

Ένα πραγματικό σοκ για τους τηλεθεατές του καναλιού της Βουλής αλλά και για τους παριστάμενους βουλευτές ήταν η εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου πριν από λίγο στο κοινοβούλιο. Όχι επειδή οι περισσότεροι αγνοούσαν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ακόμα βουλευτής. Αλλά κυρίως για την εμφάνιση του. Που παρέπεμπε σε τουρίστα το 1980, όταν το τρένο έφτανε μέχρι τον Πύργο Ηλείας και από εκεί την Αρχαία Ολυμπία.

98354D1E 2C23 40D5 AA74 EFD28A70F656

Η εμφάνιση του που φυσικά καταστρατηγεί τον κανονισμό της Βουλής προκάλεσε ποικίλα σχόλια και μεταξύ των βουλευτών. Κυρίως των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που αναγκάζονται να προστατεύουν την εμφάνιση αλλά και τον πολιτικό βίο του καταστροφέα της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου, επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να μην αγγίζουν ό,τι αφορά το Κίνημα Αλλαγής.

B8C92997 602A 4770 AFB1 F05E28276020

Η προστασία αυτή φυσικά είναι αμφίδρομη και αφορά προσωπικά και τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον άνθρωπο που μπροστά του ο ίδιος φαντάζει “σκληρά εργαζόμενος”. Είναι άλλωστε παραδεκτό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κατακτήσει απλώς τον ρόλο του «τουρίστα», τον οποίο σήμερα απλά τον επιβεβαίωσε, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται ήδη ως «happy traveller 365».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ