Μ. Λαζαρίδης: «Λογοδοτώ στους πολίτες και δημοσιοποιώ και φέτος τη δήλωση πόθεν έσχες μου»

Η συγκεκριμένη δημόσια λογοδοσία αποτελεί την αυτονόητη υποχρέωση του κάθε πολιτικού

Must Read

Πιστός στην προεκλογική του δέσμευση, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, δημοσιοποίησε σήμερα, Δευτέρα, 5 Απριλίου, όπως κάνει κάθε χρόνο, τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης (πόθεν έσχες).

Όπως τόνισε, «σε συνέχεια των αντίστοιχων πρωτοβουλιών μου τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος δίνω στη δημοσιότητα τη δήλωση πόθεν έσχες, ανεξάρτητα από τη συνολική δημοσίευση που πραγματοποιείται σε κεντρικό επίπεδο από το Κοινοβούλιο για όλους τους Βουλευτές, προκειμένου να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες την οικονομική μου κατάσταση και να τη συγκρίνουν με αυτή των προηγούμενων χρόνων».

Η συγκεκριμένη δημόσια λογοδοσία, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, «αποτελεί την αυτονόητη υποχρέωση του κάθε πολιτικού, ώστε η κοινωνία να έχει την πλήρη εικόνα γι’ αυτόν και ειδικά όσον αφορά το πρόσωπό μου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κάνω αυτό το οποίο είχα δεσμευτεί πριν καν με τιμήσουν οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας και με εκλέξουν Βουλευτή».

Προσπάθεια ενίσχυσης της κλονισμένης σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικών & πολιτών

Επισήμανε δε ότι «στο πλαίσιο αυτής της ειλικρινούς σχέσης, εκτιμώ πως, με την ενέργεια αυτή, μπαίνει ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της -κλονισμένης κατά τα τελευταία χρόνια- σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολιτικούς και τους πολίτες, με απώτερο στόχο την πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας μας».

Η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του κ. Λαζαρίδη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του www.mlazaridis.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This