Δευτέρα 14/6/2021

Ο Καρανίκας, ο πασίγνωστος επιχειρηματίας και οι «δουλειές με φούντες»

Εξωφρενικές καταστάσεις

Ποιος θα το περίμενε ότι κινητήριος μοχλός για το φλερτ του Νίκου Καρανίκα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με φόντο την φαρμακευτική κάνναβη θα ήταν πασίγνωστος δεξιός επιχειρηματίας, ο οποίος είχε απασχολήσει την δικαιοσύνη πρόσφατα για σκάνδαλο το οποίο είχε γίνει σημαία από τον ΣυΡιζΑ.

Ο επιχειρηματίας λοιπόν, αφού τελείωσε επιτυχώς τις δικαστικές του εκκρεμότητες, σε αντίθεση με τον συνεταίρο του ο οποίος παρά το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος, παραμένει κατηγορούμενος για βαρύτατα κακουργήματα, θεώρησε ευκαιρία να ασχοληθεί με την φαρμακευτική κάνναβη.

Επειδή μάλιστα το χρήμα δεν έχει χρώμα, η επιλογή του στον σύμβουλο που θα τον έβαζε στον μαγικό κόσμο της κάνναβης, δεν ήταν κομματική αλλά απόλυτως αξιοκρατική. Έτσι, ο καταλληλότερος κρίθηκε ο Νίκος Καρανίκας, παρά το ότι διετέλεσε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και το όνομα του προκαλεί αντιπάθεια στη Νέα Δημοκρατία.

Πλέον, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Ο Νίκος Καρανίκας συνέταξε ένα ενδελεχές επιχειρηματικό σχέδιο προκειμένου να προασπίσει και να κατευθύνει την επένδυση του γαλάζιου επιχειρηματία. Με αυτόν τον τρόπο οι πόρτες άνοιξαν και στο υπουργείο ανάπτυξης, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ Καρανίκα – Άδωνι Γεωργιάδη για τα λεχθέντα του παρελθόντος και ένα νέο success story γεννήθηκε.

Επειδή μάλιστα στην Ελλάδα ποτέ δεν πλήττουμε, με την φαρμακευτική κάνναβη σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να ασχοληθεί και ο υπόδικος συνέταιρος του γαλάζιου επιχειρηματία, μαζί μάλιστα με άλλον πάει γνωστό επιχειρηματία που πρόσφατα απασχόλησε κι αυτός στην δικαιοσύνη!

Θέλεις δηλαδή να πειστείς ότι η φαρμακευτική κάνναβη είναι πραγματικά μία επιχειρηματική δραστηριότητα που απέχει παρασάγγας από τις «φούντες» και όταν βλέπεις αυτούς που ενδιαφέρονται, σε επιχειρηματικό επίπεδο πάντα, τραβάς τα μαλλιά σου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ