«Αξίζουμε καλύτερα» έλεγε ο Μητσοτάκης για τα 400 ευρώ στους άνεργους νέους

Τα 400 ευρώ στους άνεργους νέους ήταν λίγα για τον Μητσοτάκη - Τώρα δίνει δωροκάρτα των 150

Must Read

Δεν πρόλαβαν να περάσουν τρία χρόνια από την επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΥΡΙΖΑ για το επίδομα των 400 ευρώ που έδωσε στους άνεργους νέους, και τώρα ο ίδιος ως πρωθυπουργός προσπαθεί να κερδίσει ψήφους της νεολαίας με μια δωροκάρτα – ούτε καν μετρητά.

Το 2017 ο Μητσοτάκης χαρακτήριζε «φιλοδώρημα και λαϊκισμό» τότε την κίνηση της προηγούμενης κυβέρνησης: «Δεν είναι μεταρρύθμιση το να δίνουμε 400 ευρώ στους άνεργους νέους για να περάσουν καλύτερα Χριστούγεννα και να θεωρήσουν ότι με αυτόν τον τρόπο έρχεται η ελπίδα. Αυτό είναι ένα φιλοδώρημα, δεν είναι οι βαθιές αλλαγές που περιμένουν σήμερα οι νέοι. Αξίζουμε καλύτερα» είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter.

Αφού κατηγόρησε και στοχοποίησε τη νεολαία για τη διασπορά του ιού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τώρα χαρίζει δωροκάρτα freedom pass σε όσους εμβολιαστούν για να την εξαργυρώσουν σε διακοπές και ψυχαγωγία, ούτε καν όπως εκείνοι επιθυμούν. Ούτε καν ένα αξιοπρεπές «φιλοδώρημα»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This