Ο Μητσοτάκης «ρίχνει» ξανά τους αστυνομικούς στον έλεγχο των πολιτών και της εστίασης 

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. θα «κυνηγούν» τους ανεμβολίαστους στα μαγαζιά της εστίασης και της διασκέδασης

Must Read

Το μόνο μέλημα της κυβέρνησης είναι οι αυστηροί έλεγχοι των πολιτών στην εστίαση και την διασκέδαση…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κυβερνητικό επιτελείο του, ρίχνει το βάρος της πανδημίας ακόμα μια φορά στους πολίτες και ζητά εξοντωτικούς ελέγχους σε εστιατόρια και μπαρ. Στόχος της κυβέρνησης να πείσει τους επιχειρηματίες να μετατρέψουν τα μαγαζιά τους σε αμιγείς επιχειρήσεις προκειμένου να δέχονται μόνο εμβολιασμένους πολίτες, ένα σχέδιο που φυσικά «βρήκε» τοίχο από την πλειοψηφία των καταστηματαρχών.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε αυστηρούς ελέγχους και κυρώσεις στα μαγαζιά της εστίασης ρίχνοντας ξανά τις δυνάμεις της αστυνομίας στον έλεγχο των καταστημάτων. Στο τραπέζι «έπεσαν» οι κυρώσεις που θα ισχύουν από τις 15 Ιουλίου με την έναρξη της εφαρμογής των νέων μέτρων γύρω από τις δραστηριότητες της ψυχαγωγίας.

«Θα πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο κομμάτι της διασκέδασης, σε καταστάσεις που ξεφεύγουν σε αριθμό ατόμων και γεννούν εστίες κρουσμάτων» τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης τη στιγμή που το Εθνικό Σύστημα Υγείας παραμένει αποδυναμωμένο μπροστά σε ένα επερχόμενο 4ο επιδημικό κύμα, χωρίς προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Πολίτες αλλά και επιχειρηματίες της εστίασης θα έρθουν αντιμέτωποι με αυστηρούς ελέγχους, καθώς ακόμα μια φορά «βαπτίζονται» από την κυβέρνηση ως υπεύθυνοι για την πορεία της πανδημίας στη χώρα. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, η Γενική Γραμματέας Εργασίας Άννα Στρατινάκη, ο Γενικός Γραμματέας συντονισμού κυβερνητικού έργου Θανάσης Κοντογεώργης, ο Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης και ο Διοικητής Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This