Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και η αναγκαιότητα των εξοπλιστικών προγραμμάτων

Ακόμη πιο βέβαιος για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά την ενημέρωσή του από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο

Must Read

Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής και βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στα εξοπλιστικά μας προγράμματα, που ενδιαφέρουν τον Μάξιμο Χαρακόπουλο, ο οποίος ανέδειξε την αναγκαιότητά τους, ζητώντας αύξηση των αμυντικών δαπανών στη συζήτηση του πρώτου προϋπολογισμού της κυβέρνησης.

Μετά την ενημέρωση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα νέα προηγμένα εξοπλιστικά προγράμματα και για τα τρία όπλα, καθώς και οι ισχυρές στρατιωτικές συμμαχίες που έχει συνάψει η χώρα μας, οδηγούν τις ένοπλες δυνάμεις στη νέα εποχή, όπου όχι μόνον εξασφαλίζουν στο ακέραιο την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ενάντια σε όποιον τα αμφισβητήσει, αλλά εξασφαλίζουν τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο».

Και δήλωσε ακόμη πιο βέβαιος για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον υπουργό Εθνικής Αμύνης για το σπουδαίο έργο που επιτελεί τόσο ο ίδιος, όσο η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Και σημείωσε: «Η χώρα μας ακολουθεί σταθερά τον δρόμο του σεβασμού του διεθνούς δικαίου, αλλά και την ενίσχυση όλων των μοχλών αποτροπής κάθε απειλής. Πρωτίστως, ενισχύει αποφασιστικά τις ένοπλες δυνάμεις, με αεροσκάφη και πολεμικά πλοία τελευταίας τεχνολογίας, που συνιστούν αδιαπέραστο τείχος στην περιοχή του Αιγαίου. Ταυτοχρόνως, οι στρατηγικές συμφωνίες με την Γαλλία, τις ΗΠΑ αλλά και άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής, στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε φίλους και εχθρούς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This