Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε από τη Θεσσαλονίκη για χυδαιότητα τον ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο ότι δεν έχει το κληρονομικό χάρισμα, δεν είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη...

Must Read

«Η επόμενη εκλογική διαδικασία θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας για τις επόμενες δεκαετίες και οι σπόροι ανάπτυξης και προόδου που φυτέψαμε αυτά τα τρεισήμισι, τέσσερα χρόνια, δεν πρέπει να ξεραθούν» τόνισε απόψε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

«Οποιοσδήποτε δισταγμός, οποιαδήποτε ανάσχεση μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμια» ανέφερε ο κ. Οικονόμου και, μιλώντας για τις προσεχείς εκλογές, επεσήμανε: «Έχουμε μπροστά μας μια ιδιότυπη εκλογική διαδικασία. Έχουμε μπροστά μας τις εκλογές της απλής αναλογικής, έχουμε μπροστά μας τις εκλογές της ενισχυμένης αναλογικής. Δεν μιλώ για δύο κάλπες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τοποθέτησε στην απολύτως σωστή διάσταση του. Η κάλπη είναι μια και είναι εθνική κάλπη. Και πρέπει οι πολίτες από την πρώτη κάλπη να διατρανώσουν τη θέληση τους για μια κυβέρνηση ισχυρή, σταθερή, αυτοδύναμη».

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η ατζέντα του βλάπτει τη χώρα, κάνοντας λόγο για χυδαιότητα με το να αγκαλιάζει ό,τι πιο αναχρονιστικό για τη χώρα. Και υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και προσκείμενοι σε αυτόν χώροι, έχουν αποφασίσει να πορευτούν μέχρι τις εκλογές «με όπλα την τοξικότητα, την σκανδαλολογία, τη συκοφαντία», επειδή δεν έχουν προτάσεις να συνεισφέρουν στον πολιτικό διάλογο. «Μάχονται ανεμόμυλους γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα» είπε ο κ. Οικονόμου, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η ατζέντα «της σκανδαλολογίας και της τοξικότητας» είναι «βλαπτική για τη χώρα».

«Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνησή μας παραμένει προσηλωμένη στα μεγάλα, στα υπαρκτά, στην αντιμετώπιση των συνεπειών της ακρίβειας, στη θωράκιση της χώρας από έξωθεν απειλές, στη συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο της κοινωνίας, στο να δίνει απαντήσεις στις ανάγκες των πολιτών και στις προσδοκίες της κοινωνίας. Γιατί είναι αυτές οι προτεραιότητες μας; Γιατί αυτές είναι οι προτεραιότητες της κοινωνίας» σημείωσε υπεραμυνόμενος της κυβέρνησης.

«Σε ένα κόσμο που στροβιλίζεται επικίνδυνα με όλες αυτές τις δομικές αλλαγές, χρειάζεται κόμματα, πολιτικές, με ισχυρές ρίζες στην κοινωνία, με ισχυρές ρίζες στην Ιστορία. Που υπήρχαν και που θα υπάρχουν και την επόμενη μέρα. Και χρειάζονται ηγέτες και πολιτικοί με μόρφωση, με γνώση, με όραμα, με ενσυναίσθηση, με ήθος, με επαγγελματισμό και με ικανότητα» τόνισε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε: «Οι μεγάλες κρίσεις και τα μεγάλα διακυβεύματα της εποχής μας χρειάζονται τη ΝΔ, χρειάζονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτό είναι το χρέος το δικό μας είναι να αναδείξουμε την σημασία αυτής της εκλογής σε όλο το εύρος της τους μήνες που έρχονται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This