Κακά μαντάτα για την Εύα Καϊλή!

Θα παραμείνει προφυλακιστέα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει

Must Read

Την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης για το σκάνδαλο του Qatargate αποφάσισαν οι δικαστικές Αρχές του Βελγίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή – «Είναι ύποπτη να καταστρέψει στοιχεία της έρευνας»

Η πληροφορία έχει διαρρεύσει σε διάφορες βελγικές ιστοσελίδες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους δικηγόρους της. 

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου η οποία υποστήριξε ότι είναι αθώα για τις βαρύτατες κατηγορίες με τις οποίες είναι αντιμέτωπη, θα παραμείνει προφυλακισμένη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Σημειώνεται ότι η υπεράσπιση της Καϊλή μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, η οποία θα εξεταστεί από το τριμελές εφετείο τις επόμενες ημέρες, ωστόσο κάτι τέτοιο θα καθυστερήσει περισσότερο την υπόθεση.

Νωρίτερα, οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή ζήτησαν από τους Βέλγους δικαστές την αποφυλάκιση της πελάτισσάς τους με «βραχιολάκι», ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό. 

«Η διαδικασία είναι απόρρητη, δεν μπορούμε να μπούμε στην ουσία. Το απόγευμα θα βγει η απόφαση. Τα είπαμε όλα μας τα επιχειρήματα. Η κ. Καϊλή ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί, είναι αθώα» δήλωσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εξερχόμενος από το δικαστήριο, μετά την απολογία της που διήρκησε μία ώρα.

«Γνωρίζετε όλοι ότι έχω αποφασίσει να μην επικοινωνώ λεπτομέρειες της δικογραφίας, γιατί η έρευνα διεξάγεται από τις δικαστικές αρχές. Από την πλευρά μου δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση. Θα έχουμε μια απόφαση στο τέλος της ημέρας», είπε  από πλευράς του ο Αντρέ Ριζόπουλος, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε ενοχλημένος για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ.

Yπενθυμίζεται ότι η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και των Ευρωσοσιαλιστών ζήτησε και έλαβε αναβολή την περασμένη εβδομάδα για να απολογηθεί, ενώ ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι και Ιταλός ο πρώην ευρωβουλευτής Αντόνιο Παντσέρι κρίθηκαν προφυλακιστέοι για το σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ.

Η Καϊλή κρατείται στις φυλακές Χάρεν και αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά, εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This