Σπίρτζης: «Κατάσκοπος διέφυγε από τη χώρα μας και η ΕΥΠ Μητσοτάκη πανηγυρίζει»

Must Read

Να δοθούν εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτω από την εποπτεία του οποίου βρίσκεται η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ζητά ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης μετά από την αποκάλυψη της ΕΥΠ ότι εντόπισε Ρωσίδα κατάσκοπο να δρα στη χώρα μας, αλλά… εκείνη διέφυγε.

«Η ΕΥΠ με διθυραμβική ανακοίνωση πανηγυρίζει για την μεγάλη επιτυχία της αποκάλυψη της κατασκόπου «Μαρίας Τ» και την ίδια στιγμή δεν γνωρίζει που είναι η κατάσκοπος; Ποιες ευθύνες έχετε που ως άλλος Χριστοφοράκος διέφυγε στο εξωτερικό;» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Χ. Σπίρτζης και θέτει μια σειρά ερωτημάτων:

«Η ΕΥΠ με διθυραμβική ανακοίνωση πανηγυρίζει για την μεγάλη επιτυχία της αποκάλυψη της κατασκόπου «Μαρίας Τ» και την ίδια στιγμή δεν γνωρίζει που είναι η κατάσκοπος;

Ποιες ευθύνες έχετε που ως άλλος Χριστοφοράκος διέφυγε στο εξωτερικό;

Είναι δυνατό να επιχαίρετε που η κατάσκοπος διέφυγε;

Ποιοι χειρίζονταν την υπόθεση και δεν «μπόρεσαν» να ελέγξουν τον «στόχο»;

Υπήρξε ενημέρωση της ΕΥΠ από ξένη υπηρεσία για τον συγκεκριμένο «στόχο»;

Πόσο χρονικό διάστημα η ΕΥΠ ασχολείται με την υπόθεση αυτή;

Γιατί δεν ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία;

Από την στιγμή που επαρακολουθείτο ως “στόχος” γιατί δεν ακυρώθηκε το διαβατήριο, η ταυτότητα και δεν έγινε άρση της ιθαγένειάς της με αποτέλεσμα μέχρι χτες να μπορούσε ανενόχλητη να ταξιδεύει στις χώρες Σέγκεν;»

Όπως τονίζει ο Χ. Σπίρτζης, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «σας προτείνουμε να πανηγυρίσετε με το επιτελικό σας κράτος, και για την ακύρωση ακόμη και του δικού σας διαγωνισμού για τις ταυτότητες και τα διαβατήρια και να συνεχίσετε το άριστο έργο σας θέτοντας «διθυραμβικά» ακόμη χαμηλότερα τη χώρα σε θέματα ασφάλειας.

Κύριε Μητσοτάκη, άμεσα εποπτεύοντα την ΕΥΠ, σας προτείνουμε να πανηγυρίσετε και για την μεγάλη επιτυχία των παρακολουθήσεων σας που αφορούσαν Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων.

Κύριε Μητσοτάκη άμεσα εποπτεύοντα την ΕΥΠ, η πρακτική σας «κάθε φιάσκο και μια νέα επιτυχία του επιτελικού σας κράτους» και «για κάθε αποτυχία δεν γνωρίζατε» έχει λάβει τέλος» καταλήγει.

Δείτε επίσης:

Μαρία Τσάλλα: Τι φοβούνται στην ΕΥΠ μετά την διαφυγή της Ρωσίδας κατασκόπου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This