Σχέδιο Μητσοτάκη για να μην ψηφίσουν οι νέοι στις δεύτερες εκλογές καταγγέλλει ο Βαρουφάκης

Must Read

Τον Ιούλιο αναμένονται οι δεύτερες εκλογές στη χώρα, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να καταγγέλλει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεδίωξε να «στερήσει το δικαίωμα ψήφου σε 500-600.000 νέους και νέες» οι οποίοι θα εργάζονται ως εποχικοί σε διάφορες περιοχές της χώρας.

«Μήνες τώρα λέμε συστηματικά ότι οι εκλογές θα γίνουν τέλη Μαΐου, ανεξάρτητα από την τραγωδία των Τεμπών. Επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά και ο λόγος τον οποίο τον λέγαμε, δεν είναι γιατί ήμασταν μάντεις, αλλά ξέραμε ότι ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει τις δεύτερες εκλογές μέσα στον Ιούλιο όταν οι νέοι μας και οι νέες μας, οι εργαζόμενοι ως εποχιακοί δε θα μπορούν να ψηφίσουν» αναφέρει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και προσθέτει:

«Καταγγέλλω τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είχε πάντοτε στόχο 500-600.000 νέους και νέες να τους στερήσει το δικαίωμα ψήφου, γιατί ένα νέος, μια νέα από την Καβάλα, που δουλεύει ξενοδοχοϋπάλληλος στη Ρόδο δεν θα μπορεί, δεν έχει το ρεπό, δεν έχει και τα χρήματα να γυρίσει τον Ιούλιο να ψηφίσει» τονίζει και σημειώνει:

«Κύριε Μητσοτάκη, μπορείτε να με διαψεύσετε, έχουμε καταθέσει τροπολογία στη Βουλή που δίνει το δικαίωμα στους εργαζόμενους νέους και νέες, όπως οι αστυνομικοί, όπως οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, όπως οι φαντάροι, να ψηφίζουν στην περιοχή που δουλεύουν, κάντε το. Δεν θα το κάνετε και δεν θα το κάνετε γιατί ο στόχος των διπλών αυτών εκλογών είναι τον Ιούλιο να μην ψηφίσουν οι νέοι.

Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη θα είμαστε εδώ, παρ’ όλα αυτά, να σας χαλάσουμε τη μετεκλογική αριθμητική που μια συγκυβέρνηση – θα είστε μέσα δεν θα είστε μέσα, δεν έχει καμία σημασία ποιος θα κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου – στόχο θα έχει το 5ο μνημόνιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This