Tρικομματική κυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ «βλέπει» τώρα ο Κωνσταντινόπουλος

Must Read

Δεν αποκλείει κυβέρνηση με τρία κόμματα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών.

«Μπορεί να συνεργαστούμε και τα τρία κόμματα. Δεν έχουμε αποκλείσει εμείς τη συνεργασία των τριών κομμάτων ταυτόχρονα» δήλωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η προγραμματική σύγκλιση θα αναδείξει ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το πώς πρέπει να γίνει αυτό και ποιος δεν ενδιαφέρεται».

Μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό που λέει ότι εγώ θέλω να είμαι πρώτος, τότε γιατί ψήφισε απλή αναλογική; Απλή αναλογική δεν ψηφίζεται για να είσαι μόνο πρώτος. Ψηφίζεται όταν βρεθούν κόμματα που συγκλίνουν και πάρουν το ποσοστό το οποίο τους δίνει κυβερνητική πλειοψηφία. Άρα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κατανοήσουν ότι ο κ. Τσίπρας τους κορόιδεψε για ακόμα μια φορά. Και δεύτερον, αν ο κ. Τσίπρας θέλει να φύγει η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σκεφτεί ότι το κύριο που πρέπει να κάνει είναι να μη βάζει ως πρώτη προτεραιότητά του να είναι αυτός πρωθυπουργός. Άρα, το πρόβλημά του, δεν είναι να φύγει η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης, αλλά μόνο να πάρει την καρέκλα της εξουσίας».

Όσο για τις δηλώσεις Μητσοτάκη περί αυτοδυναμίας, ο ίδιος ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι μετά τις εκλογές θα πάρει κάποιους βουλευτές από άλλα κόμματα για να κάνουμε αυτοδυναμία» είπε και συμπλήρωσε: «Όταν ο πρωθυπουργός λέει αυτό και για να είμαστε δίκαιοι και ο πρώην πρωθυπουργός πήρε βουλευτές από τους ΑΝΕΛ, από τον κ. Λεβέντη για να μπορέσει να κρατηθεί στην εξουσία, αυτά είναι τα προβλήματα της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος και νομίζω μας γυρνάνε πάρα πολύ πίσω και δημιουργούν στον κόσμο και στους πολίτες το αίσθημα ότι όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται. Εγώ πιστεύω ότι είναι καλό που έγινε αυτό για να γνωρίζουν οι πολίτες και να δώσουν με τη δικιά τους ψήφο, γνωρίζοντας τα πάντα, τι θέλουν να γίνει και τι πρέπει να γίνει στη χώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This