«Παρών» στις εκλογές της 21ης Μαΐου δίνει η «Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπούλου»

Must Read

Με ανακοίνωσή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου κάνει γνωστό ότι συμμετάσχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου με το δικό της κόμμα «Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπούλου».

Σε ανακοίνωσή της η Α. Λατινοπούλου αναφέρει:

«Το τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια το προτάσσουμε σθεναρά στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, απέναντι σε όσους επιθυμούν την αποδόμηση της κοινωνίας μας και την ισοπέδωση των αξιών μας.

Η «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ» είναι το αληθινά δεξιό συντηρητικό αστικό κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της  Ελλάδας. Είναι ένας σύγχρονος πολιτικός φορέας με ευρωπαϊκή νοοτροπία και διεθνή αντίληψη, που όμως υποστηρίζει τις αξίες, τους θεσμούς και τις παραδόσεις της πατρίδας μας και αντιστέκεται στην πολυπολιτισμική ισοπέδωση.

Σε αυτές τις εκλογές δηλώνουμε «παρών», ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι, απέναντι στην αλαζονική εξουσία, έτοιμοι να δώσουμε μια δύσκολη μάχη μαζί μ’εσάς, ενωμένοι. Και αυτή η μάχη πρέπει να κερδηθεί γιατί είμαστε η γενιά της τελευταίας άμυνας. Στο πλευρό μας θέλουμε όλους εσάς που αγωνίζεστε για ένα καλύτερο μέλλον, όλους εσάς που δεν ανέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν αδύναμους και αβοήθητους, δεν ανεχθήκατε να σας θυματοποιήσουν και να δολοφονήσουν τη λογική σας.

Είναι στο χέρι μας να αποκτήσουμε τη χώρα που μας αξίζει.

Μια ισχυρή Ελλάδα, για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.

Eίμαστε κατά της βίας και κατά του ρατσισμού, αλλά ταυτόχρονα είμαστε υπέρ του εθνικού συμφέροντος, υπέρ των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων στη χώρα, υπέρ του δικαιώματος να αποφασίζουμε εμείς και όχι τα κέντρα εξουσίας και οι ΜΚΟ, με ποιον τρόπο θα ζούμε, ποιους και πόσους θα δεχθούμε στο σπίτι μας, και υπέρ του δικαιώματος να αρνηθούμε την είσοδο όταν γίνεται παράνομα και συνιστά απειλή για την πατρίδα μας.

Το πρόγραμμά μας είναι συγκεκριμένο, πλήρες και αντικειμενικά εφαρμόσιμο στο σύνολό του.

Δεν κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα διαφάνειας, ασφάλειας, αξιοπρέπειας, ισονομίας και ελέγχου.

Πάμε κόντρα στις πελατειακές σχέσεις, στη διαπλοκή, στα «πετσωμένα» ΜΜΕ, στην ευνοιοκρατία, στη ρουσφετοκρατία και στην εξυπηρέτηση ατομικών συμφερόντων και επιδιώξεων και αγωνιζόμαστε για το συλλογικό κοινωνικό συμφέρον.

Πρώτος στόχος μας, να υπάρχει στην επόμενη βουλή μία αληθινή πατριωτική αντιπολίτευση, μια ισχυρή φωνή ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και στην πολυπολιτισμική ισοπέδωση.

Σε αυτές τις εκλογές, πηγαίνουμε όλοι να ψηφίσουμε.

Αλλά αυτή τη φορά, μην ψηφίσετε τον λιγότερο ανίκανο. Κι αυτός ανίκανος είναι.

Ραντεβού σε 2 μήνες  για ένα νέο ξεκίνημα!

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This