Στις Σέρρες υποψήφιος θα είναι τελικά ο Κώστας Καραμανλής

Θέλει να τον κρίνει ο σερραϊκός λαός

Must Read

Μετά την παραίτηση του Κώστα Α. Καραμανλή, την οποία προκάλεσε η τραγωδία των Τεμπών, ο πρώην υπουργός Μεταφορών αμφιταλαντευόταν για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αν και από τις δηλώσεις του φαινόταν ότι κλίνει στην απόφαση να είναι και πάλι υποψήφιος.

Με το επιχείρημα ότι πρέπει να τον κρίνει ο λαός και αυτός να είναι που θα αποφασίσει αν θα τον εκλέξει ή όχι.

Έτσι λοιπόν πριν λίγη ώρα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος στις Σέρρες.

Όπως ανέφερε ο πολιτικός συντάκτης του καναλιού Γ. Ευγενίδης, ο πρώην υπουργός πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος, ώστε να κριθεί από τον σερραϊκό λαό, που τον εκλέγει στη Bουλή από το 2015.

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως όλο αυτό το διάστημα ο Κώστας Καραμανλής ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This