Περιμένει να πάρει σίγουρα… πρωτάθλημα, ο Ανδρουλάκης

Δώρισε την «βαριά φανέλα» του ΠΑΣΟΚ

Must Read

Στο Star Forum βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, το οποίο διοργανώνει το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιμόπουλο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του έκανε ένα πρωτότυπο και άκρως χιουμοριστικό δώρο.

Του δώρισε την ποδοσφαιρική εμφάνιση του… «PASOK FC», χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη φανέλα «βαριά» και λέγοντας: «Ξέρετε υπάρχουν χρώματα ιστορικά, τα οποία μπορεί κάποια χρόνια να μην έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά έχουν βαριές φανέλες. Γι’ αυτό σας έφερα εδώ μια βαριά φανέλα, αυτή της δημοκρατικής παράταξης και σας την κάνω δώρο για να πάρουμε σίγουρα πρωτάθλημα».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η PASOK FC όχι μόνο υπάρχει αλλά κέρδισε πριν λίγες ημέρες το ερασιτεχνικό τελικό κυπέλλου 6Χ6 στον Ρέντη. Πρόκειται για ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα 6Χ6 που στο σήμα της έχει ως έτος ίδρυσης το 1974, τη χρονιά δηλαδή που ίδρυσε το κόμμα ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This