Την έκθεση της Επιτροπής Σοφών παρουσίασε στην Ισπανία η… σοφή Άννα Διαμαντοπούλου

Οι κατευθυντήριες οδηγίες της Έκθεσης λαμβάνονται υπόψη για μεταρρυθμίσεις, που μένουν μόνο στα χαρτιά

Must Read

Την έκθεση της Επιτροπής Σοφών για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κράτους Πρόνοιας στην ΕΕ, παρουσίασε σήμερα στην Ισπανία η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία ήταν Πρόεδρος της εν λόγω Επιτροπής το χρονικό διάστημα 2021-2022.

Ειδικότερα, εν όψει και της ανάληψης της Ισπανικής Προεδρίας κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η Έκθεση παρουσιάστηκε στον υπουργό Ένταξης, Κοινωνικής Ασφάλισης και Μετανάστευσης José Luis Escrivá αλλά και σε όλους τους Κοινωνικούς Εταίρους και τις Κοινωνικές Οργανώσεις. Είχε προηγηθεί αντίστοιχη παρουσίαση στους υπουργούς που θα έχουν την ευθύνη της Βελγικής Προεδρίας, ενώ ακολουθεί παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα στη Στοκχόλμη στο Συμβούλιο Υπουργών λόγω της Σουηδικής Προεδρίας και τέλη Μαΐου στο Ευρωκοινοβούλιο.

Όπως αναφέρει η κυρία Διαμαντοπούλου σε σχετική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «είναι εντυπωσιακό ότι η Ισπανία πέτυχε την συμφωνία για την μεταρρύθμιση των συντάξεων πρόσφατα με την συμφωνία επί των κατευθυντήριων οδηγιών όλων των κομμάτων και όλων των κοινωνικών εταίρων. Οι κατευθυντήριες οδηγίες της Έκθεσης μας λαμβάνονται υπόψη για μεταρρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με την παιδική ηλικία, τους νέους αλλά και την μακροχρόνια φροντίδα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This