«Βάφτισαν» τον Πατέλη… «Γενικό Λογιστήριο του Κράτους»

Αποκαλύφθηκε ποιος κρύβεται πίσω από το έγγραφο που κράδαινε ο Σκέρτσος

Must Read

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη επιχειρεί να ανοίξει πόλεμο στην αντιπολίτευση με… ψέματα.

Αφού έδωσαν τέσσερα διαφορετικά νούμερα για την κοστολόγηση του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια υποστήριξαν ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, την κοστολόγησε τελικά 82.809 δισ. ευρώ, με τον Άκη Σκέρτσο να κραδαίνει δήθεν το επίσημο έγγραφο στον ΣΚΑΙ…

Ωστόσο, εκτός από το ρεπορτάζ του documento που επικοινώνησε με υπεύθυνο από το ΓΛΚ  ο οποίος διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή, αλλά και την παραδοχή του Θεόδωρου Σκυλακάκη ότι δεν υπάρχει επίσημη κοστολόγηση, διαπιστώνεται τελικά ποιος είναι ο συντάκτης του περιβόητου χαρτιού που έδειχνε στον αέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.




Πρόκειται για το «πουλέν» του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Αλέξη Πατέλη, ο οποίος στις 28 Απριλίου παρουσίασε με ανάρτησή του το ίδιο ακριβώς εγγράφου στη συνέχεια ο Σκέρτσος υποστήριζε ότι είναι κοστολόγηση του ΓΛΚ. Δηλαδή ουσιαστικά, «βάφτισαν» τον Πατέλη (ή όποιον μετακλητό του ανέλαβε τη σύνταξη) ως Γενικό Λογιστήριο του Κράτους…

Δείτε επίσης:

Νέος διασυρμός Μητσοτάκη – Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαψεύδει για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This