Σκληρή απάντηση Βελόπουλου σε Ανδρουλάκη

«Η απάντησή μου στον κύριο Ανδρουλάκη δίνεται δια του... λόγου του Χριστού»

Must Read

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις φωτογραφίες με την Παναγία ως «Γκέισα» που έδειξε στο debate.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε στον Ανδρουλάκη που τον κατηγόρησε για «χριστιανο-εμπόριο», μέσα από ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Focus FM.

«Ο διαχρονικά άεργος, παιδί του κομματικού σωλήνα ο κος Ανδρουλάκης, αλλά και του Τσουκάτου και της παρέας της Siemens και των  εκατομμυρίων των μιζών, σήμερα αιφνιδίως επέλεξε να ασχοληθεί και με τη θεολογία» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και τόνισε:

«Εμείς λοιπόν επειδή αγαπάμε πραγματικά όλους τους ανθρώπους, αγαπάμε και τον κύριο Ανδρουλάκη, συγχωρούμε κόσμο, συγχωρούμε ανθρώπους, θα του πούμε ότι είναι ευκαιρία να μελετήσει πραγματικά την Ορθοδοξία . ‘Ώστε να μάθει ότι το «αγαπάτε αλλήλους», η διδαχή του προτάσσει την αγάπη για τους άνδρες, αλλά και για τις γυναίκες έναντι της βίας, πρέπει να την ακολουθεί πιστά, ο ίδιος» τόνισε όλο νόημα και πρόσθεσε: «Εναλλακτικά εάν θέλει μπορεί να συνεχίσει να κάνει σταδιοδρομία στα πάνελ τα ψυχαγωγικά, του ευχόμαστε και στην… Πάνια» είπε και συνέχισε: «Και επειδή είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και στηρίζουμε την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΣτΕ, γι΄αυτό και επιμένουμε ότι, αυτό που έκαναν με την Παναγία την Γκέισα, είναι προσβολή, απλά πράγματα».

«Η απάντησή μου στον κύριο Ανδρουλάκη δίνεται δια του… λόγου του Χριστού! Συγχωρούμε τους πάντες γιατί είμαστε εναντίον της βίας γενικά και ειδικά, από άνθρωπο σε άνθρωπο, είτε είναι γυναίκα είτε είναι Άνδρας!» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This