Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πανηγυρίζουν για το exit poll: «Το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ασύμμετρο πόλεμο, αλλά επέστρεψε»

«Αυξάνει το ποσοστό του κατά 40%, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι σχεδόν επιτυγχάνεται ο στόχος για ισχυρό διψήφιο ποσοστό», τόνισαν στελέχη της παράταξης από τη Χαριλάου Τρικούπη

Must Read

Σε δηλώσεις για το πρώτο exit poll προέβη, εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Χρηστίδης, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την εικόνα των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων και μιλώντας για «επιστροφή».

«Το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ασύμμετρο πόλεμο από τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά επέστρεψε. Στόχος του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν να αντέξει, αλλά να επιστρέψει. Όχι μόνο τελείωσε η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Αντί το παρακράτος των υποκλοπών, τα Τέμπη, τη δημοσιονομική εικόνα της χώρας, το επιτελικό χάος και την εκτεταμένη διαφθορά να οδηγήσουν σε ήττα της Νέας Δημοκρατίας, ο μέγας χορηγός, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, τους κράτησαν όρθιους. Πρέπει να υπάρξει ισχυρή προοδευτική εναλλακτική στη χώρα», δήλωσε μεταξύ άλλων στον ALPHA, ο υποψήφιος βουλευτής νοτίου τομέα στη Β’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.




Την ίδια ώρα, στελέχη του κόμματος ανέφεραν από τη Χαριλάου Τρικούπη ότι «αυξάνει το ποσοστό του κατά 40%, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι σχεδόν επιτυγχάνεται ο στόχος για ισχυρό διψήφιο ποσοστό», ενώ τόνισαν πως «επιβεβαιώνεται η στρατηγική στόχευση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να επιστρέψει και να καταστεί ως προοδευτικός πρωταγωνιστικός πόλος στη πολιτική σκηνή». Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται αργότερα στα κεντρικά της παράταξης, όταν θα υπάρξει σαφές επίσημο αποτέλεσμα.

Σημειώνεται πως, με βάση τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών που ανακοινώθηκαν από  το κοινό exit poll για λογαριασμό των MEGA (Metron Analysis), OPEN (ΜRB), STAR (GPO), ALPHA (Alco), ΑΝΤ1 (Marc) και ΣΚΑΪ (Pulse), είχαμε τα εξής ποσοστά:

  • Νέα Δημοκρατία: 36-40%
  • ΣΥΡΙΖΑ:25-29%
  • ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: 9,5-12,5%
  • ΚΚΕ: 6-8%
  • Ελληνική Λύση: 3,5-5,5%
  • Μέρα25: 2,5-4,5%
  • Πλεύση Ελευθερίας: 2,2-4,2%
  • Άλλο 4,8-6,8%

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This