Αιχμές Παππά για δηλώσεις Παπαδημούλη: «Ο κόσμος περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες» 

«Είναι πάρα πολύ λογική η στόχευση συγκεκριμένων συμφερόντων, αλλά και πολιτικών κέντρων να θέλουν να βγάλουν τον Τσίπρα από τη μέση...»

Must Read

Δυσοίωνα τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, με πρωτοκλασάτα στελέχη του να «αλληλομαχαιρώνονται» δημοσίως, αντί να προσπαθούν από κοινού να βρουν λύσεις για να ξεπεράσουν τη βαριά ήττα της περασμένης Κυριακής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «θύελλα» ενδοκομματικών αντιδράσεων που φαίνεται να έχουν ξεσηκώσει οι  δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη περί «ανανέωσης», καθώς μετά τη Ρένα Δούρου, ήταν η σειρά του Νίκου Παππά να πάρει θέση, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του ευρωβουλευτή.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη Naftemporiki TV, ο τελευταίος πήρε αποστάσεις από τους ισχυρισμούς Παπαδημούλη, επισημαίνοντας πως ο κόσμος «περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες». «Ο Τσίπρας την έχει νικήσει τη Δεξιά στο παρελθόν ξανά και ξανά. Είναι μία προσωπικότητα με διεθνή εμβέλεια. Είναι ένας άνθρωπος που για τον ΣΥΡΙΖΑ τον ίδιο έχει χαρακτηριστικά ιδρυτή. Κατάφερε να κάνει το κόμμα από μικρό μεγάλο. Ως εκ τούτου είναι πάρα πολύ λογική η στόχευση συγκεκριμένων συμφερόντων, αλλά και πολιτικών κέντρων να θέλουν να βγάλουν τον Τσίπρα από τη μέση», είπε αρχικά.

Κατόπιν, αναφερόμενος συγκεκριμένα στις δηλώσεις Παπαδημούλη, τόνισε: «Για τη δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη θα έπρεπε κανένας να υπολογίσει ότι σε στιγμές δύσκολες για το κόμμα μας και την παράταξή μας, ο κόσμος που μας ψήφισε και σκέφτεται να μας ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές, περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες. Αυτή είναι η ουσία». Πρόσθεσε δε ότι «είναι μία πολιτική άποψη που είναι τελείως άστοχη και εκτός τόπου και χρόνου».

Παράλληλα, ο Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε ότι «είναι σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηγεσία που και στα δύσκολα κρατάει το τιμόνι σταθερά, είναι έτοιμη να μπει στη μάχη. Η συζήτηση αυτή αφορά κέντρα που δεν θέλουν το καλό του κόμματος» και εξήγησε πως «ο Τσίπρας δεν είναι ένας άνθρωπος που παρέλαβε ένα κόμμα στον ρόλο, ας πούμε, της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το έφερε μία φορά στην κυβέρνηση, έχασε τις εκλογές και οπότε, όπως γίνεται στη ΝΔ, οπότε όταν χάνει κάποιος αποχωρεί. Δε συνέβη αυτό. Ο Τσίπρας παρέλαβε ένα κόμμα με 1.000 προβλήματα. Του έκαναν ιστορικά στελέχη διασπάσεις. Κατάφερε να επανενώσει όλη την ιστορική Αριστερά, πλην του ΚΚΕ, να συγκεράσει πάρα πολλά ρεύματα στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Καλούμε τον κόσμο να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για να ενισχυμένος ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπορέσουμε να προκαλέσουμε ένα πολιτικό γεγονός. Γιατί, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα με βάση το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο αποτέλεσμα της κάλπης της απλής αναλογικής, προοιωνίζονται πολύ δύσκολα πράγματα για την κοινωνία μας», επισήμανε και, καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως «θεωρώ η παρουσία του είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί ότι μπορούμε να επανακάμψουμε σε ποσοστά μίας ισχυρής δύναμης και να προκαλέσουμε ένα μείζον πολιτικό γεγονός στις εκλογές που έρχονται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This