Η Βουλή «φλερτάρει» με το rock ‘n’ roll

Η Τζώρτζια των Μπλε που κατέβηκε με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου βάζει στο φουλ τις μηχανές για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Must Read

«Αριστερά είχα εσένα,
Και μπροστά τον ουρανό,
Μη φοβάσαι τραγουδούσες,
Θα αντέξουμε και οι δυο»!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε, η οποία τραγούδησε την Αριστερά με αυτούς τους στίχους, όχι μόνο αντέχει, παρέα με τη φίλη της Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά, εάν η Πλεύση Ελευθερίας μπει στη Βουλή, η Τζώρτζια θα είναι βουλευτής. Στη Δυτική Αθήνα, όπου η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν υποψήφια, το κόμμα της πήρε το 4,01%, ξεπέρασε δηλαδή το όριο που θέτει ο νομός για είσοδο στη Βουλή, οπότε, εάν τελικώς εισέλθει στο Κοινοβούλιο η Πλεύση, γεγονός πολύ πιθανό, η Τζώρτζια Κεφαλά θα είναι μέσα. Η ίδια πήγε πολύ καλά, παίρνοντας 3.573 ψήφους.

Και ο συνάδελφός της, τραγουδιστής Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίστηκε, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Εκείνη όμως έχει ελπίδες. «Αποφάσισα, φίλοι μου, να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά. Πάντως, βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολύ διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τι λέτε, λοιπόν, να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ» έλεγε, δημοσιοποιώντας την υποψηφιότητά της λίγο καιρό πριν, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Μπλε. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, οι πιθανότητες να μπουν στο Κοινοβούλιο το rock ‘n’ roll και οι αρβύλες με το τούλι είναι μεγάλες.

«Υπάρχει διάχυτη απογοήτευση και θυμός στο διαδίκτυο. Στο βάθος αυτές οι εκλογές μάλλον είναι αισιόδοξες. Θα μου πείτε “πώς το λες αυτό, αφού η Ν.Δ. πήγε καλύτερα από το καλύτερο;” Εγώ ήλπιζα σε κατάρρευση του πολιτικού συστήματος, δηλαδή στην αλλαγή των πολιτικών προσώπων. Πρέπει να φύγει το 90% των ήδη πολιτικών προσώπων. Πιστεύω, όμως, ότι οι δεύτερες εκλογές θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Εσείς θα το κάνετε αυτό. Φύγετε από αυτό που λένε κύκλο σταθερότητας. Αποσταθεροποιήστε εσείς το έδαφος για να βγουν νέα φυτά, αλλιώς δεν θα υπάρχει χώρος για κανέναν» είπε δημοσίως, μεταξύ άλλων, η δυνάμει βουλευτής, αναλύοντας το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.

Η Τζώρτζια, αν και κατέβαινε πρώτη φορά σε τέτοια εκλογική μάχη, τα πήγε πολύ καλά. Το ενδιαφέρον των πολιτών για εκείνη φάνηκε, άλλωστε, στην τελευταία προεκλογική ομιλία της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπου η τραγουδίστρια δέχτηκε αρκετή αγάπη από αυτούς. Ζωή και Τζώρτζια, λοιπόν, βάζουν φουλ τις μηχανές για τις εκλογές που έρχονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This