Κυρ. Βελόπουλος: Χρειαζόμαστε μια πραγματική εθνική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται στρατηγούς, αλλά στρατιώτες απέναντι στην αυτοδυναμία της ΝΔ, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Must Read

Σε μια… βαρυσήμαντη δήλωση προέβη σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος, εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως πρέπει να ενωθούν όλοι οι πατριώτες, για να υπάρξει μία εθνική αντιπολίτευση στη ΝΔ.

«Η ΝΔ, κατά την προσφιλή της τακτική, άρχισε πάλι την τρομοκρατία και τον διχασμό των Ελλήνων. Τώρα κραδαίνει τη μη αυτοδυναμία της. Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στις επόμενες εκλογές. Σημασία έχει να υπάρχει μία εθνική αντιπολίτευση, η οποία θα κάνει πραγματική αντιπολίτευση στη ΝΔ που θα είναι αυτοδύναμη. Από την άλλη, πρέπει να τονίσουμε ότι εμείς, ως Ελληνική Λύση, ηχήσαμε σάλπιγγες συμπαρατάξεως όλων των πατριωτικών δυνάμεων κάτω από την ομπρέλα της Ελλάδος», αναφέρει αρχικά στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ζητούμε, λοιπόν, από όλους, για να κάνουμε την εθνική αντιπολίτευση πράξη, να ενωθούν όλοι οι πατριώτες. Όχι όμως καρέκλες. Χρειαζόμαστε στρατηγούς; Όχι. Στρατιώτες χρειάζεται η Ελλάδα. Και επαναλαμβάνουμε και το λέμε: Η μοναδική αντιπολίτευση στη ΝΔ που θα είναι αυτοδύναμη, θα είμαστε εμείς οι ενωμένοι, πατριώτες Έλληνες», καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This