Εκλογές 2023: Πώς έμεινε εκτός Βουλής ο παλαιότερος εν ενεργεία βουλευτής!

Must Read

Μία από τις πολλές εκπλήξεις των εκλογών της 21ης Μαΐου, ήταν η μη εκλογή του Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος είναι ο παλαιότερος –εν ενεργεία- βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου και εκλεγόταν ανελλιπώς στη Β’ Πειραιά από το 1974!

Ο κ.Τραγάκης συγκέντρωσε 11.794 σταυρούς προτίμησης, που τον έφεραν στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας της Νέας Δημοκρατίας.




Την τριάδα των εδρών της Β’ Πειραιώς για τη ΝΔ, πήραν ο Γιώργος Βρεττάκος με 22.550 σταυρούς, ο Μιχάλης Λιβανός με 20.496 σταυρούς και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος με 19.287 σταυρούς προτίμησης.

Κανένας δεν  μπορεί να πει πάντως ότι ο Γιάννης Τραγάκης δεν έχει «ιδρώσει τη φανέλα», καθώς όπως αναφέρει και το βιογραφικό του, εξελέγη Βουλευτής Β΄ Πειραιώς (Ν.Δ.) στις εκλογές: 1974, 1977, Ιούνιο 1989, Νοέμβριο 1989, Απρίλιο 1990, Μάρτιο 2004, Σεπτέμβριο 2007, Οκτώβριο του 2009, Μάιο και Ιούνιο του 2012, Ιανουάριο και Σεπτέμβριο του 2015, Ιούλιο του 2019.

hellenicparliament.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This