Έλενη Χρονοπούλου: Αποκάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αυξήσει τους φόρους και μετά είπε ότι έκανε… σαρδάμ

Για 15% η φορολογία στα μερίσματα των επιχειρήσεων από €100.000 και πάνω κάνει λόγο ο Παναγιώτης Δουδωνής

Must Read

Αποφασισμένο να αυξήσει τη φορολογία φαίνεται ότι είναι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς στελέχη του όπως η Ελένη Χρονοπούλου και ο Παναγιώτης Δουδωνής προχώρησαν σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση.

Η κ. Χρονοπούλου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ τη Δευτέρα, παρουσίασε μέρος του προγράμματος του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι θα μειωθούν οι φόροι, ωστόσο στη συνέχεια απαντώντας σε ερωτήσεις αποκάλυψε πως «θα μειώσουμε κάποιους φόρους και θα αυξήσουμε κάποιους άλλους».

«Ποιους θα αυξήσετε , μια και το λέτε, ποιους θα μειώσουν όλοι το λένε, ποιους θα αυξήσετε είναι ενδιαφέρον να το μάθουμε», ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Χρονοπούλου να απαντάει ότι «θα αυξήσουμε τους φόρους που βλέπουμε ότι ουσιαστικά πλήττουν τη μεσαία τάξη».

Μετά από τις σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια προχώρησε σε ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι χθες έκανε… σαρδαμ.

Σε εμφάνισή της στον ΣΚΑΪ σήμερα, η ίδια δήλωσε ότι έκανε… λάθος: «Έκανα λεκτικό λάθος για την αύξηση φόρων. Αντί να πω δεν θα αυξήσουμε τους φόρους για τη μεσαία τάξη, είπα θα αυξήσουμε», ανέφερε. Όπως εξήγησε, «την ώρα που έκανα το λεκτικό λάθος, σκέφτηκα, “ώπα τι είπα, το είπα σωστά; πώς σκεφτόμαστε… έκλεισα το θερμοσίφωνο;”» υποστήριξε.




Νέο «χτύπημα» από τον Δουδωνή

Μόλις μια ημέρα μετά από τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της Χρονοπούλου, άλλο ένα στέλεχος του κόμματος προχώρησε σε δηλώσεις για τη πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και τη φορολογία.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δουδωνής, ο οποίος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα προχωρήσει σε φορολόγηση 15% των μερισμάτων των επιχειρήσεων από 100.000 ευρώ και πάνω. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, απάντησε ότι η φορολόγηση θα κυμανθεί από 5% έως 15% αποκαλύπτοντας σε επόμενη ερώτηση για τις κλίμακες ότι «από 100.000 ευρώ και πάνω θα είναι 15% η φορολόγηση».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This