Ρεσιτάλ έπαρσης από τον Μητσοτάκη στην Κρήτη: «Ένας είναι ο υποψήφιος πρωθυπουργός»

Κινδυνολογία από τον Μητσοτάκη που στρώνει έδαφος στην Κρήτη για Αγαπηδάκη!

Must Read

Ξεπέρασε και τον… ίδιο του τον εαυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα δήλωσε κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη, ότι ένας είναι ο υποψήφιος πρωθυπουργός της χώρας!

«Μετά από αυτά τα οποία ακούω και από την αντιπολίτευση, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι σήμερα είναι η πρώτη φορά που εγώ θυμάμαι τέτοια εκλογή, που ουσιαστικά υπάρχει ένας υποψήφιος πρωθυπουργός και ένα κόμμα το οποίο διεκδικεί την ευθύνη να κυβερνήσει τη χώρα. Όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να μείνουν στην απέξω» δήλωσε την ώρα που διαμηνύει ότι δεν θα δεχτεί… αλαζονείες από τους υποψηφίους της ΝΔ. Δηλαδή μόνο ένας μπορεί να είναι αλαζών και αυτός είναι ο ίδιος!

«Κοιτάξτε, τους αφήνουμε να διαγκωνίζονται για τα πρωτεία στην αντιπολίτευση και για το ποιος θα πάρει το ρετιρέ της “κεντροαριστερής πολυκατοικίας”, αλλά τους θυμίζουμε ότι, στις 25 Ιουνίου, οι πολίτες ψηφίζουν για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση. Και γι’ αυτό και θα ψηφίσουν και πάλι την Νέα Δημοκρατία» είπε μιλώντας σε συγκέντρωση στην Ιεράπετρα.

Μάλιστα, ο Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θέλει την αυτοδυναμία της ΝΔ προκειμένου να κάνει τις αλλαγές που θέλει (ο Άδωνις άλλωστε είχε «καρφώσει» πριν από μερικές ημέρες ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία προκειμένου να κάνουν αλλαγές στο Σύνταγμα) : «Δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς σήμερα ο οποίος νοιάζεται για το συμφέρον της χώρας να είχε μια κυβέρνηση που να είχαμε 151, 152, 153 βουλευτές. Θέλουμε ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μπορούμε να υλοποιήσουμε τις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες ήδη σας έχουμε μιλήσει. Και ξαφνικά τώρα, βλέπω ότι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ανακάλυψαν νέο τροπάριο: “να μην είναι”, λέει, “παντοδύναμος ο Μητσοτάκης”. Τους απαντώ: παντοδύναμος είναι μόνο ο ελληνικός λαός. Και αν αυτός μας εμπιστευθεί στην κάλπη, τότε θα έχουμε μία ισχυρή κυβέρνηση» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.




Κινδυνολογία

Φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε με την τακτική της κινδυνολογίας, η οποία όπως έχει διαπιστώσει, «πέτυχε»: «Τώρα που “είδαμε τη γλύκα” των υψηλών ποσοστών στην Κρήτη, βάζουμε ακόμα πιο ψηλά τους στόχους μας. Δεν συμβιβάζομαι, φίλες και φίλοι, με το ίδιο εκλογικό ποσοστό που πήραμε. Θέλω να πάμε και μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα από αυτό το οποίο πετύχαμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Προσέξτε όμως, εδώ -και θέλω αυτό να το τονίσω- εγκυμονεί ένας κίνδυνος. Ποιος είναι ο κίνδυνος; Ο κίνδυνος της αριθμητικής του εκλογικού νόμου» υποστήριξε μιλώντας στη Σητεία.

«Στρώνει» έδαφος για την Αγαπηδάκη στο υπ. Υγείας;

Παράλληλα, ο Μητσοτάκης έκανε πολλές αναφορές στην εκλεκτή του Ειρήνη Αγαπηδάκη, την οποία δεν αποκλείεται να δούμε… υπουργό Υγείας, σύμφωνα με το εγκώμιο που της έπλεξε:

«Η στήριξη -και σε αυτό θα επιμείνω πολύ- όλων των δομών υγείας του νομού Λασιθίου, ο οποίος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Δεν θα διέφυγε της προσοχής σας ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη. Δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις» είπε και πρόσθεσε ότι… η Αγαπηδάκη θα μεριμνήσει για τον τομέα της υγείας στο νησί:

«Οπότε πιστεύω ότι όσοι έχετε έγνοιες για το τι θα κάνουμε για την υγεία στο Λασίθι, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Θα ασχοληθεί προσωπικά η Ειρήνη, την επόμενη μέρα, για να μεριμνήσει για όλες τις εκκρεμότητες, ώστε τα νοσοκομεία μας και τα κέντρα υγείας μας, να γίνουν πάλι λειτουργικά και να μπορεί ο κάθε πολίτης να γνωρίζει ότι μπορεί να έχει πρόσβαση σε ποιοτική δημόσια υγεία, όπου και αν βρίσκεται» δήλωσε ο Μητσοτάκης από την Ιεράπτερα και πρόσθεσε ότι η Αγαπηδάκη «γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της υγείας. Θα έχει ρόλο να παίξει την επόμενη μέρα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This