Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη

Must Read

Στην παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαΐου, ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που είχε προγραμματίσει.

Ο κ. Κωνσταντέλλος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της δημοτικής παράταξης «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καθώς και τους 138, από τον μέγιστο επιτρεπτό αριθμό των 158, υποψήφιους.

Αρχικά, έκανε μία σύντομη αναφορά στην κατεύθυνση του έργου που έχει γίνει συνολικά από το 2014 που ανέλαβε την ευθύνη διοίκησης της πόλης και αναφέρθηκε στις κεντρικές στοχεύσεις για την επόμενη δημοτική περίοδο, που αρχίζει το 2024 και ολοκληρώνεται το 2028.

Στη συνέχεια παρουσίασε ανά δημοτική ενότητα τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού, ο οποίος αποτελείται από μια σύνθεση έμπειρων στελεχών, με την προσθήκη νέων υποψηφίων με γνώσεις και όρεξη για προσφορά.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αποφάσισε να διευρύνει το στελεχιακό δυναμικό του, με αποτέλεσμα κάθε ψηφοδέλτιο που καταρτίζει να είναι ισχυρότερο, ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο, αρχής γενομένης από το 2010, και συνεχίζοντας το 2014, το 2019 και πλέον το 2023.

Ειδική αναφορά έκανε στο γεγονός πως έχουν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο τρεις υποψήφιοι που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2019 ως επικεφαλής συνδυασμών, οι Μαρία Σίνα και Μανώλης Δασκαλάκης, οι οποίοι πέτυχαν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο ως υποψήφιοι δήμαρχοι, καθώς και ο Διονύσης Κοντονής, ο οποίος ηγήθηκε ψηφοδελτίου που συμμετείχε στις εκλογές για το τοπικό συμβούλιο Βουλιαγμένης.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε το σύνολο των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν έμπρακτα στο έργο της δημοτικής Αρχής, και τόνισε το γεγονός πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο αλλά και για τη δημοτική Αρχή το γεγονός πως, καθώς ολοκληρώνεται η δεύτερη θητεία της παράταξης, η αποδοχή σε επίπεδο πολιτικών σχηματισμών αλλά και της κοινωνίας διευρύνεται σημαντικά.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντέλλος ενημέρωσε τους παρισταμένους πως μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει αναλυτικός απολογισμός του δημοτικού έργου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This