O Χάρης Θεοχάρης oμολόγησε ότι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά!

Στριμώχτηκε και παραδέχτηκε την πραγματικότητα, κόντρα στο αφήγημα της ΝΔ

Must Read

Στην παραδοχή ότι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα φτωχότερα νοικοκυριά προχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την επίμονη άρνηση της ΝΔ για μείωση των φόρων!

«Πράγματι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα χαμηλότερα νοικοκυριά ποσοστιαία στο εισόδημά τους»  αναγκάστηκε να παραδεχτεί ο Θεοχάρης μιλώντας στην ΕΡΤ, με τον Γιάννη Ραγκούση να σχολιάζει: «Αυτό είναι η μεγαλύτερη ομολογία της φοροκαταιγίδας και της φοροκλοπής κυριολεκτικά που έχει διαπράξει αυτή η κυβέρνηση σε βάρος των ασθενέστερων».

Όπως τόνισε ο Γ. Ραγκούσης: «Ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, που ήρθαν για να μειώσουν τους φόρους και τις επιβαρύνσεις από τις πλάτες του ελληνικού λαού, τους πήραν από τις τσέπες, τους μισθούς και τις συντάξεις 4,5 δισ. μέσα στο 2022 και 1,5 δισ. φέτος. Αυτά τα πήραν όχι από τους έχοντες και κατέχοντες, τα πήραν από τους έμμεσους φόρους».

Στην προσπάθεια του να αμυνθεί, ο Χάρης Θεοχάρης, έκανε λόγο για ενίσχυση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων με τα… επιδόματα και το καλάθι του νοικοκυριού και επανέλαβε το αφήγημα Κυρανάκη, ότι «οι έμμεσοι φόροι πληρώνονται από τους πλούσιους» επειδή εκείνοι καταναλώνουν περισσότερο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This