«Εμείς φόρους δεν θέλουμε» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επιτέθηκε ξανά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Must Read

Νέα επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την προεκλογική του περιοδεία στο Λουτράκι, με αφορμή τα όσα έχουν ακουστεί από στελέχη των κομμάτων για την φολορογία των υπερκερδών. Την ίδια ώρα η ΝΔ επιμένει σε αοριστίες για αυξήσεις μισθών και συντάξεων, προκειμένου να διατηρήσει «ζεστούς» τους ψηφοφόρους της και να πετύχει αυτοδυναμία.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η κάλπη το πρωί της 25ης Ιουνίου θα είναι και πάλι άδεια. Το αποτέλεσμα δεν προσμετράται στη δεύτερη εκλογή. Εδώ δεν είναι αγώνας ποδοσφαίρου που έχουμε κερδίσει με 4-0 και κρατάμε το σκορ για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάμε από την αρχή και ο στόχος είναι ένας: ακόμα υψηλότερα ποσοστά για τη Νέα Δημοκρατία παντού στην Ελλάδα. Kαι την τρίτη έδρα, εδώ στην Κορινθία, να την πάρουμε. Και την τέταρτη», είπε ο Μητσοτάκης και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Δεν μου αρέσει πολύ -καθ’ όλη τη διάρκεια και της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου- να μιλάμε πολύ για τους αντιπάλους μας. Εξάλλου, φροντίζουν να τα λένε όλα οι ίδιοι. Να μας θυμίζουν ότι τελικά όλοι αγαπούν εξίσου τους φόρους στην αντιπολίτευση, είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ, είτε είναι ΠΑΣΟΚ. Και μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτούν το σύνθημα. Το διάβαζα κάπου και μου έκανε εντύπωση τώρα στο Twitter καθώς ερχόμουν, το «Πρόεδρε έλα με φόρα» έγινε «Πρόεδρε έλα με φόρους».

«Λοιπόν, εμείς φόρους δεν θέλουμε, εμείς κόψαμε τους φόρους. Κόψαμε τους φόρους για όλες και για όλους, όπως είχαμε δεσμευτεί. Προσέξτε, όμως, κόψαμε τους φόρους και ταυτόχρονα πετύχαμε τους δημοσιονομικούς μας στόχους» δήλωσε και έταξε πάλι στους πολίτες… επενδύσεις στην περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This