Με τον Κυριάκο Βελόπουλο συστρατεύεται η «Νέα Ελλάδα»

«Αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για εθνική συμπόρευση»

Must Read

Ο πολιτικός σχηματισμός Νέα Ελλάδα συστρατεύεται με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

«Αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για εθνική συμπόρευση» αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Νέας Ελλάδας, δηλώνοντας ότι «ο πολιτικός φορέας Νέα Ελλάδα, έχοντας ως υπέρτατο κριτήριο των αποφάσεών μας μόνο το συμφέρον της πατρίδας, αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για εθνική συμπόρευση, του Προέδρου του κόμματος Ελληνική Λύση Κυριάκου Βελόπουλου.

Μοναχή έγνοια μας είναι η Πατρίδα μας και η Γλώσσα μας. Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, να υπερασπιστούμε μαζί το δίκαιο, την αξιοπρέπεια, την ιστορία μας, την Πατρίδα μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This