Άδειασε τον Σκέρτσο ο Βορίδης: Πλαστό το έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου που κράδαινε προεκλογικά

Εκθέτει τον εκπρόσωπο του Μητσοτάκη ο Βορίδης

Must Read

Πλαστό πέρα ως πέρα είναι το το δήθεν έγγραφο από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με την κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ που κουνούσε με επιδεικτικό τρόπο στον αέρα εκπομπών πριν τις εκλογές, ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Άκης Σκέρτσος.

Κι ενώ πριν από μερικές μέρες πηγές του ΓΛΚ ανέφεραν ότι δεν τους ανατέθηκε καμία κοστολόγηση προγράμματος, σειρά πήρε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ο οποίος «άδειασε» δημόσια τον Σκέρτσο.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο Βορίδης ρωτήθηκε για το αν μπορεί να πάρει ο Τσίπρας ή ο Ανδρουλάκης το πρόγραμμα της ΝΔ και να το πάνε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να ζητήσουν κοστολόγηση, ή αντίστοιχα αν η ΝΔ μπορεί να ζητήσει κοστολόγηση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος απάντησε ότι δεν υπάρχει αυτή η νομική δυνατότητα σημειώνοντας: «τώρα το νομικό ζήτημα αν αυτή την στιγμή το ΓΛΚ και δη άνευ της συναίνεσης των κομμάτων έχει τη νομική δυνατότητα να κάνει μία τέτοια κοστολόγηση πράγματι είναι ερωτηματικό, νομίζω πως όχι».

Όπως πρόσθεσε, θα μπορούσαν να συμφωνήσουν τα κόμματα να κοστολογηθούν τα προγράμματά τους από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: «Όμως, αν το κάθε κόμμα συναινέσει γιατί αναγνωρίζω την τεχνογνωσία το κύρος την αυθεντία όχι στο ΓΛΚ, στο γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, θεωρώ ότι τότε έχουμε μία καλή όδευση» ανέφερε επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα fake news του Σκέρτσου και το πλαστό έγγραφο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This