Η ανέμελη, πρώτη εμφάνιση της Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο μετά το QatarGate

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

Must Read

Και όμως. Μετά από όσα έγιναν, το σκάνδαλο της QatarGate αλλά και τη φυλάκισή της, η Εύα Καϊλή απέδειξε ότι οι φήμες δεν είναι εκτός πραγματικότητας. Όσοι έτυχε να τη γνωρίσουν από κοντά στο παρελθόν, μιλούν για μια γυναίκα που δεν πτοείται με τίποτα… Γεμάτη αυτοπεποίθηση συνεχίζει να ατενίζει το μέλλον.

 

Η Εύα Καϊλή με διάθεση, χαμόγελο και ενθουσιασμό επέστρεψε στα έδρανα του Κοινοβουλίου στο ΣτρασβούργοΗ Ελληνίδα Ευρωβουλευτής κάθισε ξανά στη θέση της παρά το σκάνδαλο της QatarGate για το οποίο κατηγορείται ότι εμπλέκεται, και μάλιστα έκανε και φυλακή. Τον περασμένο Ιούνιο, η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής εθεάθη, σύμφωνα με την La Repubblica, να περπατά μαζί με την 2χρονη κόρη της, στα κεντρικά γραφεία του θεσμικού οργάνου της ΕΕ στις Βρυξέλλες, χωρίς όμως να υπάρχουν φωτογραφίες της. Εκείνη την περίοδο η Οικονομική Αστυνομία είχε πραγματοποιήσει ελέγχους στο σπίτι της στο Ψυχικό, όπου κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Η Εύα Καϊλή, που επιτρέπεται να πραγματοποιεί ταξίδια εντός Σένγκεν είχε δηλώσει πως της λείπει ιδιαίτερα η Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This