Προπαγάνδα με τις ευλογίες Μαρινάκη – Απόπειρα απόκρυψης τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο

Η κυβέρνηση καταφεύγει σε γκανγκστερικές και αδιανόητες για την ελευθεροτυπία πρακτικές

Must Read

Ένα κατάπτυστο και άκρως επικίνδυνο για τα εθνικά μας συμφέροντα σχέδιο έχει τεθεί σε εφαρμογή τις τελευταίες ώρες με την (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η προπαγάνδα της Άγκυρας με τις ευλογίες του Παύλου Μαρινάκη περιλαμβάνει μια συντονισμένη προσπάθεια απόκρυψης των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο και ειδικότερα στα Ίμια, όπου Καλύμνιοι ψαράδες παρενοχλήθηκαν από την Ακτοφυλακή της γείτονος.

Νέα πρόκληση στα Ίμια: Η τουρκική ακτοφυλακή απειλεί Καλύμνιους ψαράδες!

Η ΕΡΤ μετέδωσε το βράδυ της Πέμπτης την είδηση: Παραπληροφόρηση το περιστατικό στα Ίμια λέει η τουρκική προεδρία στα ελληνικά: «Δεν υπάρχει ένταση» – Τι ανέφερε ο Π. Μαρινάκης

Με άλλα λόγια, διαψεύδεται το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και χαρακτηρίζεται αρχείου(!) το βίντεο ντοκουμέντο με τις τουρκικές προκλήσεις σε Έλληνες ψαράδες. Επιπλέον και ω του θαύματος το εν λόγω βιντεοληπτικό υλικό εξαφανίστηκε ξαφνικά απά τα ειδησεογραφικά σάιτ που το αναπαρήγαγαν ενώ το link έπαψε να λειτουργεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Η ΕΡΤ αναφέρει στην σημερινή της δημοσίευση:

«Με ανάρτηση στα ελληνικά το «Κέντρο Καταπολέμησης Παραπληροφόρησης» της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, ξεκαθαρίζει πως τα πλάνα που μεταδόθηκαν με παρενοχλήσεις Καλύμνιων ψαράδων κοντά στα Ίμια από την τουρκική ακτοφυλακή είναι παλαιότερα. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Π. Μαρινάκη.»

Κοινώς, η κυβέρνηση υποτιμά την νοημοσύνη μας και καταφεύγει σε γκανγκστερικές και αδιανόητες για την ελευθεροτυπία πρακτικές.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερώτηση του κρατικού καναλιού στο briefing της Πέμπτης δήλωσε: «Από την ενημέρωση που έχουμε από τους τοπικούς, είναι ένα video παλιό. Άρα, δεν είναι υπαρκτό το συμβάν, είναι ένα video, νομίζω προ δύο ή τριών ετών, το οποίο αναπαρήχθη κακώς, δεν υπήρχε κάποιο νέο συμβάν και, νομίζω, ότι έχει διαψευσθεί, με επίσημη ανακοίνωση, και το οποίο έχει δημοσιευθεί σε τοπικά Μέσα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This