Στις Σπέτσες ο ΣΥΡΙΖΑ για το meeting με Κασσελάκη – To πρόγραμμα των εργασιών

Το σπίτι του πρέδρου στο νησί του Σαρωνικού

Must Read

Συνολικά 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα παραστούν στην συνάντηση εργασίας, που έχει συγκαλέσει για το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασελάκης στις Σπέτσες. Ο πρόεδρος του κόμματος έχει μεταβεί από την Πέμπτη το βράδυ στο νησί του Σαρωνικού μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ.

Από σήμερα το πρωί τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρούσαν τμηματικά για τις Σπέτσες έχοντας στις αποσκευές τους τα PowerPoints με τα στοιχεία που θα παρουσιάσουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Από τις Σπέτσες θα απουσιάσουν ο Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα και η Όλγα Γεροβασίλη,

Με τίτλο «Τι έχουμε κάνει και ποιες είναι οι στοχεύσεις για το επόμενο διάστημα» ξεκινά απόψε η συνάντηση εργασίας. Πρόκειται για μια κίνηση εξωστρέφειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία θα βρεθούν στο επίκεντρο όλες οι νομοθετικές προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης το επόμενο διάστημα.

 

Η πρώτη σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 16:30 στο σπίτι του Κασσελάκη. Το πρόγραμμα θα είναι πολύ «σφιχτό» με στόχο την παραγωγή όσο το δυνατόν περισσότερης δουλειάς.

Κάθε τομεάρχης θα κάνει μια 10λεπτη εισήγηση και θα παρουσιάσει με PowerPoint τις προτεραιότητες και το έργο στον τομέα ευθύνης του. Θα ακολουθεί συζήτηση και ερωταπαντήσεις διάρκειας 20 λεπτών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές στο σπίτι του.

Το meeting εργασίας θα συνεχιστεί το Σάββατο από νωρίς το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένο να δειπνήσουν σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού.

Την Κυριακή το πρωί θα ξεκινήσουν οι αναχωρήσεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This