Αυγενάκης για μπλόκα αγροτών: «Έτοιμοι να συζητήσουμε» – Η ΚΑΠ φταίει για το μπάχαλο στις επιδοτήσεις!

Ανέκρουσε πρύμναν και θέλει διάλογο

Must Read

Μετριοπαθέστερος απέναντι στους αγρότες εμφανίστηκε την Τρίτη ο Λευτέρης Αυγενάκης. Σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες εν όψει των αγροτικών κινητοποιήσεων ο υπουργός και τα μπλόκα που στήνονται στην Θεσσαλία ανέκρουσε πρύμναν και δήλωσε έτοιμος για διάλογο.

Η κυβέρνηση χλευάζει τους αγρότες!

Μιλώντας στην ΕΡΤ από το Συμβούλιο των υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ ανέφερε ότι παρακολουθεί «με ενδιαφέρον τις κινήσεις των αγροτών στη χώρα μας. Έχω πλήρη εικόνα για τα διαφορετικά αιτήματα που καταφτάνουν. Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τον οποιοδήποτε, κάτι που ούτως η άλλως δεν αρνηθήκαμε ποτέ. Ο διάλογος και η πραγματική και ειλικρινής συζήτηση και ενώνει, αλλά κυρίως δίνει λύσεις. Και είμαστε ανοιχτοί σε αυτό».

Στις Βρυξέλλες ο κ. Αυγενάκης ανέφερε την ανάγκη βελτιώσεων στο Στρατηγικό Σχέδιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Με στόχο να εξαλειφθεί η ταλαιπωρία των αγροτών, υποστήριξε, «πρέπει να απλοποιηθεί το σύστημα απορρόφησης ενισχύσεων, να γίνει πιο απλό και λειτουργικό, ώστε να εισπράττουν τα χρήματα που η Κοινότητα διασφαλίζει για αυτούς σε χρόνο συγκεκριμένο

Κοντολογίς, για το μπάχαλο των αποζημιώσεων και των επιδοτήσεων μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ φταίει η ΚΑΠ!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This