Ευρωεκλογές: Η ΝΔ ανακοίνωσε τον Μπελέρη – Το μήνυμα του Πύρρου Δήμα στον γιο του

Το «παρών» στην εκδήλωσε έδωσε ο γιος του Μπελέρη, Πέτρος

Must Read

Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις Ευρωεκλογές ανακοινώθηκε σήμερα στην εκδήλωση της ΝΔ για την παρουσίαση του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου, μετά το «μπρος-πίσω» των τελευταίων ημερών και τις εσωτερικές ενστάσεις.

Τελικά η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι ο καταδικασμένος από τις Αλβανικές Αρχές, δήμαρχος Χειμάρρας θα είναι υποψήφιος, παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν στελέχη καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα εξυπηρετούσε ουσιαστικά τις στοχεύσεις του Έντι Ράμα κατά του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, ο οποίος θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Μπελέρη.

Την ώρα που ακούστηκε το όνομα του δημάρχου Χειμάρρας που παραμένει κρατούμενος στην Αλβανία, πολλοί ξέσπασαν σε δυνατό χειροκρότημα.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος για μια ακόμα φορά ευρωβουλευτής Πύρρος Δήμας ανακοίνωσε ότι έγινε για 5η φορά πατέρας και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δώστε μου τη δύναμη, όπως σήκωνα τα βάρη για την Ελλάδα να αγωνιστώ για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας» είπε ο ολυμπιονίκης και πρόσθεσε: Για τα αδέρφια μας στη Βόρειο Ήπειρο, θα τα δώσουμε όλα». Στέλνοντας το μήνυμά του στον γιο του Μπελέρη, Πέτρο, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Πέτρο, ο μπαμπάς θα δικαιωθεί».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση Μητσοτάκη να συμπεριλάβει τον Μπελέρη στις ευρωψηφοδέλτιο, ήταν μια απόφαση που πήρε τελευταία στιγμή, μετά από τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν νέα κατάρρευση της ΝΔ.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This