Συνάντηση Κασσελάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στη Νέα Υόρκη

Στήριξη και ευχολόγια στον Κασσελάκη από τον Ελπιδόφόρο

Must Read

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Οι δυο τους συζήτησαν για θέματα που αφορούν την ομογένεια, με τον Κασσελάκη να εκφράζει την στήριξή του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ελπιδοφόρος, ο οποίος έχει στενές επαφές με την τουρκική κοινότητα στην Αμερική, έγινε «persona non grata» σε μονές του Αγίου Όρους, μετά τη βάπτιση των παιδιών ομόφυλου ζευγαριού ομογενών στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης της Μητρόπολης Βούλας, που προκάλεσε σάλο στους εκκλησιαστικούς κύκλους. Δηλαδή, ένας λόγος παραπάνω για τον Κασσελάκη να διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του.

 

 

Από πλευράς του, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ανέφερε: «Με χαρά υποδέχθηκα στην Αρχιεπισκοπή μας τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη, ένα παιδί της Ομογένειάς μας, που σέβεται και εκτιμά το ρόλο της Εκκλησίας μας. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία στην προσπάθειά του για πρόοδο της αγαπημένης μας Ελλάδας».

 

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ Χ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This