ΠΑΣΟΚ: Μεταγραφές κι εκπλήξεις στο ευρωψηφοδέλτιο – Υπόμνημα από Χαριλάου Τρικούπη για μη συμμετοχή των Σπαρτιατών

Ανακοινώθηκαν οι τελευταίοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές

Must Read

Έκλεισαν οι πράσινες λίστες…

Η υποψηφιότητα του ηθοποιού Μιχάλη Αεράκη, ήταν η έκπληξη της τελευταίας στιγμής στα ονόματα που ανακοίνωσε η Χαριλάου Τρικούπη για την συμπλήρωση του ευρωψηφοδελτίου.

Στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ συμπεριλήφθηκαν και μεταγραφές, καθώς θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Χουλιάρας, που προέρχεται από το ΜέΡΑ25. Στην λίστα των γυναικών υποψηφίων είναι η Κωνσταντίνα Αδάμου, η απόδημος Κατερίνα Πλέσια και η αγρότισσα Γεωργία Σωτηροπούλου. Υποψήφιος θα είναι επίσης ο γιατρός Νίκος Ξυλούρης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πάντως εμφανίστηκε βέβαιος, μιλώντας στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης, ότι «το βράδυ των εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι στην όχθη των νικητών. Θα είναι το κόμμα που θα έχει αυξήσει περισσότερο από όλα τα ποσοστά του και σε σχέση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές και σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές».

ΠΑΣΟΚ κατά Σπαρτιατών

Η Χαριλάου Τρικούπη εξάλλου κατέθεσε στον Αρειο Πάγο υπόμνημα για μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στην αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου. Ζητάει να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες, καθώς, όπως επισημαίνεται, η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον Ηλία Κασιδιάρη, καταδικασθέντα σε ποινή κάθειρξης για την ένταξη και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Στο υπόμνημα γίνεται λεπτομερής αναφορά στις κινήσεις του Ηλία Κασιδιάρη και στην προσπάθεια να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές του 2023 με δικό του πολιτικό σχηματισμό, πριν εκδηλώσει την στήριξή του προς τους Σπαρτιάτες. «Η δημοφιλία του κόμματος αυξήθηκε άρδην ήδη από την ημέρα που ακολούθησε της ανωτέρω δήλωσης στήριξης του Ηλ. Κασιδιάρη, στήριξη που έκτοτε συνεχίστηκε αδιάλειπτα με πλήθος υποστηρικτικών αναρτήσεων και δηλώσεων στην ίδια πλατφόρμα», επισημαίνεται.

Ακολούθως γίνεται αναφορά στην κρίση που εκδηλώθηκε στους Σπαρτιάτες με αφορμή την εκδήλωση στήριξης προς την υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον δήμο Αθηναίων και σε δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα, ότι βουλευτές πήγαιναν στον Δομοκό και «έπαιρναν γραμμή», που προκάλεσαν εισαγγελική παρέμβαση. «Οπως προκύπτει σαφώς από το Ιστορικό που προηγήθηκε, στοιχεία που ήρθαν στο φως μετά την ανακήρυξη από το Τμήμα Σας των συνδυασμών που δικαιούντο να μετάσχουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 αποδεικνύουν πως ο κ. Κασιδιάρης ασκούσε την πραγματική ηγεσία του κόμματος “Σπαρτιάτες”, την οποία εξακολουθεί να ασκεί έως και σήμερα», σημειώνεται στην προσφυγή του ΠΑΣΟΚ και ζητείται ο αποκλεισμός των Σπαρτιατών από τις ευρωεκλογές.







 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This