Ευτυχώς που τα πυρηνικά της Ρωσίας τα κρατάει ο Πούτιν και όχι ο Μεντβέντεφ

Must Read

Σε μια νέα «εμπρηστική» δήλωση προχώρησε ο Μεντβέντεφ στην ελβετική διάσκεψη ειρήνης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ποιο είναι το όφελος για τη Ρωσία από την ελβετική διάσκεψη ειρήνης; Το όφελος είναι τριπλό. Πρώτον, θα είναι άλλη μια απόδειξη της κατάρρευσης του λεγόμενου ειρηνευτικού σχεδίου του ηλίθιου Ζελένσκι.

Ταυτόχρονα, θα ήταν επιθυμητό το κάθαρμα του Μπαντέρα να την επισκεφτεί αυτοπροσώπως και να υπογράψει για άλλη μια φορά την πνευματική του αναξιότητα.

Δεύτερον, θα γίνει ορατή απόδειξη της πλήρους ανικανότητας των σημερινών δυτικών ελίτ, που έχουν διαπράξει έναν οδυνηρό αυτοευνουχισμό και τη μη ύπαρξη των δυνατοτήτων τους να τερματίσουν τη στρατιωτική σύγκρουση κατόπιν άμεσης εντολής μιας ομάδας γερόντων γιατρών από την Ουάσιγκτον.

Τρίτον, θα επιτρέψει στις ένοπλες δυνάμεις μας να συνεχίσουν να εκκαθαρίζουν τη μικρή ρωσική επικράτεια από τους νεοναζί χωρίς παρέμβαση ή σεβασμό στους μ@λ@κες με τις “ειρηνευτικές πρωτοβουλίες” και σε όλους μας να κάνουμε σχολαστική δουλειά για την τελική κατάρρευση του πολιτικού καθεστώτος της τέως Ουκρανίας και την ταχεία επιστροφή των προγονικών μας εδαφών στη Ρωσική Ομοσπονδία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This