Στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο Φλώρος – Θα καταθέσουν τρεις βουλευτές ως μάρτυρες υπεράσπισης

Τι αναμένεται να ισχυριστεί

Must Read

Λίγο μετά τις 12 το πρωί πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων ο Κωνσταντίνος Φλώρος για το πρωτοφανές περιστατικό βίας που προκάλεσε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής με θύμα τον Βασίλη Γραμμένο τον οποίο γρονθοκόπησε.

Μέχρι την μεταφορά του στα δικαστήρια ο πρώην Σπαρτιάτης κρατείτο από χθες στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα απολογηθεί άμεσα καθώς πρώτα θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης τρείς βουλευτές, οι Σιμόπουλος και Μονογιού από τη Νέα Δημοκρατία και ο ανεξάρτητος και επίσης πρώην Σπαρτιάτης, Βαλτογιάννης.

Στην απολογία του ο κ. Φλώρος αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν υπήρξε ξυλοδαρμός, γεγονός που θα αποδειχτεί με τα λεγόμενα των τριών βουλευτών και του αστυνομικού που παρενέβη να τον χωρίσει από τον κ. Γραμμένο.

Σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ). Η συγκεκριμένη κατηγορία επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 10 έτη!

Δείτε επίσης:

Επιβεβαιώνει τον Βασίλη Γραμμένο ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Δεν έβρισε την μάνα του Φλώρου»

Βασίλης Γραμμένος: «Η επίθεση που δέχτηκα ήταν πισώπλατη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This