Κασσελάκης: «Θα διαγράψει ο Μητσοτάκης τον Θεοδωρικάκο για τις ψήφους των Σπαρτιατών;»

«Οι νεοναζί ψηφοφόροι δε μας αφορούν» λέει ο Κασσελάκης

Must Read

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη δήλωση-«βόμβα» του Τάκη Θεοδωρικάκου για τις ψήφους των Σπαρτιατών που γκρέμισε το κυβερνητικό αφήγημα.

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών: «Η ΝΔ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και θέλει την ψήφο όλων, όπως και να αυτοπροσδιορίζονται», αναφερόμενος στους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών. Ο κ. Ρωμανός είπε νωρίτερα πως «σε ένα κανονικό κόμμα» όσοι έχουν τέτοιες απόψεις «θα διαγράφονταν» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει:

«Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου, αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί Δεξιάς και Ακροδεξιάς, όπου όλοι οι Ακραίοι χωράνε, από υποψηφίους ευρωβουλευτές μέχρι ψηφοφόρους. Οι κεντρώοι που ψήφισαν ΝΔ ας αναρωτηθούν τι σχέση έχουν με αυτά τα «λουλούδια» και ας κάνουν αυτή τη φορά την επιλογή που τους αξίζει» σημειώνει ο Κασσελάκης και τονίζει ότι οι ψήφοι των Σπαρτιατών είναι έξω από τον κόσμο του κόμματος:

«Προσωπικά, το ξεκαθάρισα μονολεκτικά και απόλυτα: ΟΧΙ. Οι νεοναζί ψηφοφόροι δε μας αφορούν. Είναι έξω από τον κόσμο, τον πολιτισμό και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης:

Μπουρλότο Θεοδωρικάκου στην κυβέρνηση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This