Οι Μητσοτάκηδες προκαλούν τον λαό

Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι μια από τις πλουσιότερες πολιτικές οικογένειες στην Ευρώπη, χωρίς αυτός ο αμύθητος πλούτος να προέρχεται από εμπορικές δραστηριότητες ή ίδρυση και διεύθυνση πολυεθνικής εταιρίας.

Must Read

Η αδελφή του πρωθυπουργού, πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη μ’ ένα ξέσπασμα πρωτοφανούς χυδαιότητας στράφηκε εναντίον μερίδας εκπαιδευτικών που αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις, αποκαλώντας τους «παράσιτα».

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Συγκεκριμένα, έγραψε στη διαδικτυακή πλατφόρμα Χ: «Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρασιτικής Ελλάδας που μας κρατάει πίσω από τους (ελπίζω λίγους) εκπαιδευτικούς που εμποδίζουν σήμερα τη διεξαγωγή των εξετάσεων PISA».

Η ζάπλουτη και αδρά αμειβόμενη επί σειρά δεκαετιών ως βουλευτής και υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη «ξεθηκάρωσε» εναντίον εκπαιδευτικών που παίρνουν ισχνές απολαβές και δυσκολεύονται, όπως οι περισσότεροι μισθωτοί, να περάσουν τον μήνα και να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους!

Οι μισθοσυντήρητοι -θέλοντας και μη- πληρώνουν τις παχυλές απολαβές της ιδίας και του πρωθυπουργού αδελφού της, και εκείνη τους καθυβρίζει, επειδή δεν συμφωνεί με τις αποφάσεις τους. Μάλιστα, τους αποδίδει τον χαρακτηρισμό «παράσιτα», λες και εκείνοι ζουν σε βάρος της!

Αυτό θυμίζει την αθλιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είχε αποκαλέσει «τζαμπατζήδες» τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

Εδώ αξίζει να εξεταστεί ποιοι διάγουν παρασιτικό βίο στην Ελλάδα και ποιοι όχι. Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι μια από τις πλουσιότερες πολιτικές οικογένειες στην Ευρώπη, χωρίς αυτός ο αμύθητος πλούτος να προέρχεται από εμπορικές δραστηριότητες ή ίδρυση και διεύθυνση πολυεθνικής εταιρίας.

Είναι εύλογο να προκαλείται η απορία στους πολίτες της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό πώς ήταν εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο.

Εδώ και δεκαετίες το μόνο πράγμα που παράγουν οι Μητσοτάκηδες είναι χρέη για την Ελλάδα (όποτε κυβερνούν), χρέη για τα κόμματα των οποίων ηγούνται αλλά και απογόνους, οι οποίοι βρίσκουν τρόπο να ζουν βασιλικά με τα χρήματα των φορολογουμένων.

Ωστόσο, η τεράστια οικονομική δύναμη μιας οικογένειας, η οποία εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα σιτίζεται από το υστέρημα του ελληνικού λαού, δεν είναι η βασικότερη παράμετρος της παρουσίας τους στα κοινά.

Σημαντικότερο όλων είναι το κάκιστο παράδειγμα που προσφέρουν στους πολίτες – και σε ό,τι αφορά την άθλια συμπεριφορά τους αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιδόσεις τους στη διαχείριση της εξουσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Παππούς Ελευθέριος Βενιζέλος: Χρηματιζόταν από τον έμπορο όπλων Βασίλη Ζαχάρωφ για να βάλει την Ελλάδα στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την Ουκρανική και την Μικρασιατική εκστρατεία. Δικηγόρος Οθωμανικής διοίκησης, κρεμούσε Έλληνες (Λυρυτζάκης, Παπαδάκης, κλπ).
    Παππούς Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεργάτης των Γερμανών επί κατοχής. Χιτλερικός Διοργάνωνε συλλαλητήρια υπέρ του Χίτλερ στα Χανιά.
    Κώστας Μητσοτάκης: Ελλαδέμπορος.
    Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεπουλά την Ελλάδα και παίρνει μίζα.
    Και όπως, αυτούς τους προδότες τους ψηφίζουν.

  2. Ο Μέγας Χάρρυ Κλυνν το είχε συμπυκνώσει, για μια ακόμη φορά, σε λίγες λέξεις. Ανφερόταν, βεβαίως, στον Μητσοτάκη πατήρ, αλλά έχει απόλυτη εφαρμογή και στον υιό και τελικά σε όλα τα μέλη της καταραμένης παρασιτικής οικογένειας: “Έτσι και πεθάνουμε και γυρίσουμε σ’ αυτή τη ζωή σα σκύλοι, ο Μητσοτάκης θα γυρίσει σα τσιμπούρι”. Χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο;

  3. Η οικογένεια αυτή σιτίζεται επί δεκαετίες από το υστέρημα του ελληνικού λαού, γιατί ο “σοφός” λαός θέλει να τους ταϊζει και να τους πλουτίζει. Αν δεν ήθελε, θα μπορούσε να τους έχει στείλει στα σπίτια τους προ πολλού. Να όμως που δεν το θέλει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This