Συνταρακτικές καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου για ύποπτες σχέσεις Μητσοτάκη με Σακελλαροπούλου

Κατηγόρησε κατάμουτρα τον πρωθυπουργό ότι την έκανε πρόεδρο της Δημοκρατίας, επειδή η ίδια του έκανε εξυπηρετήσεις ως πρόεδρος του ΣτΕ!

Must Read

Δεν θα ψηφίσει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν έκρυψε την απογοήτευσή της από την ΠτΔ. «Δεν θα συναινέσουμε στο πρόσωπο της Κ. Σακελλαροπούλου, πρόσωπο παντελώς ακατάλληλο να ασκεί τα χρέη της Προέδρου της Δημοκρατίας, πρόσωπο που κάνει προεκλογική εκστρατεία για την κυβέρνησή σας και περιοδεύει όπου δεν προλαβαίνετε να περιοδεύσετε εσείς» δήλωσε.

Επιπλέον, ζήτησε από τους άλλους αρχηγούς να δηλώσουν εάν έχουν προσυμφωνήσει στην εκλογή Προέδρου. Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συσχέτισε τις αποφάσεις του ΣτΕ με την επιλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Επισημαίνεται ότι νωρίτερα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είχε αντιπαράθεση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, τον οποίο κατηγόρησε για «νταηλίκια». Συγκεκριμένα, όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, τον ευχαρίστησε «γιατί σεβαστήκατε την κοινή μας προσπάθεια να έχουμε εύλογο χρόνο».

«Μεγάλη αρετή!» ειρωνεύτηκε η Ζωή Κωνσταντοποούλου προκαλώντας θόρυβο στην αίθουσα από τις πτέρυγες του ΚΚΕ και της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Πιο ευπρεπώς» της απάντησε κατεβαίνοντας από το βήμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Τα «πιο ευπρεπώς» και νταηλίκια όχι σε μένα!» φώναξε η Ζ. Κωνσταντοπούλου με τον Κωνσταντίνο Τασούλα να συστήνει «λίγο ήρεμα και όχι τέτοιες εκφράσεις».

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This